Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Sefirin Kızı’nı geçmek için yeni hamle!

Çukur dizisinde Sefirin Kızı’nı geçmek için yeni hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. İlk olarak Yasak Elma’yı geçerek Pazartesi akşamlarının 2. dizisi olan Sefirin Kızı, geçen gün ise tüm kategorilerde birincilik elde ederek Çukur’un zirve keyfine son vermişti.

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolündeki dizi, müthiş performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Çukur dizisi ise 2.sıraya gerilemenin şaşkınlığı içinde.

3 sezondur Show TV ekranında yayınlanan Çukur, bu durumdan kurtulmak için hikayeyi daha da ilginçleştirmek adına elinden geleni yapmakta.

Çukur’da yeni transferler de bitmiyor. Nejat İşler’in Çağatay Erdenet olarak katıldığı diziye şimdi de Alara Turan dahil oldu. Songül karakterine hayat verecek olan Alara Turan, Akın’ın eski kız arkadaşı olarak Çukur’a geliyor.

Alara Turan, Kardeş Çocukları dizisinde Hayal Karay karakterine hayat vermiş ve bu dizi ile oyunculuk kariyerine başlamıştı.

Çukur dizisinde Sefirin Kızı'nı geçmek için yeni hamle! 7

Kardeş Çocukları’ndan sonra şimdi de Çukur’a transfer olan 14 Eylül 1995 doğumlu genç oyuncu için bu gelişme hayatının fırsatı olarak da değerlendirilebilir.