Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Sena öldü, herkes biliyor! Peki nasıl öldü, kim öldürdü? Büyük sürpriz geliyor!

Çukur dizisinde Sena öldü, herkes biliyor! Peki nasıl öldü, kim öldürdü? Büyük sürpriz geliyor!

tarafından zk zk

Çukur dizisinin bu akşam ekrana gelecek 2. sezon 27. bölümünde Sena’ın cansız bedenini Yamaç, mahalleye getiriyor.

Büyük bir acı ve şok içinde olan Yamaç’ın, Sena’yı neden kurtaramadığı, neler olduğu, Mahsun’un mu Sena’yı öldürdüğü büyük merak konusu!

Televizyongazetesi/Detay

Show TV’de ekrana gelen dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımında, Yamaç ve Mahsun’un bir binanın çatısında kan revan içinde tekme tokat kavga ettikleri görülüyor.

“Benimle o” diyerek Yamaç’ı kışkırtan Mahsun’u bir anda tongaya getiren Yamaç, onunla birlikte aşağı düşüyor.

Bu kavganın sonrasında neler olacağını herkes merakla bekliyor ama Sena’ya bu kadar aşık olan Mahsun’un onu öldürmüş olma ihtimali yok!

Yamaç ve Mahsun’un kavgası sırasında Sena’nın nerede olduğu da bir başka soru işareti.

Çukur dizisinde Sena öldü, herkes biliyor! Peki nasıl öldü, kim öldürdü? Büyük sürpriz geliyor! 7

Mahsun da bu kavga sonrasında ölecek mi henüz bilmiyoruz ama Sena’yı Mahsun’un öldürmüş olma ihtimalinin düşük olduğu! Bu işin içinden başka bir iş çıkacağı, büyük ihtimalle bir türlü yüzü görünmeyen Yüzüklü’nün parmağı olduğu tahmin ediliyor. Üstelik Mahsun ve Sena’yı bekleyen büyük bir sürpriz olduğu yeni bölüm özetinde de verilmekte.

Şimdi gözler dizinin yeni bölümünde. Herkes Sena’yı kimin öldürdüğünün yanıtını bekliyor…

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç ve Selim, Sena’yı bulmak için zamanla yarışacak. Yüzüklü’nün, Sena’yla karşı karşıya gelmesi ve beklenmedik planını uygulaması, dengeleri sonsuza kadar değiştirecek. Koçovalıların arkasından iş çevirerek değerli taşların Sedatların eline geçmesini sağlayan Uluç, Koçovalıları zor duruma düşüren bir hamlede bulunacak.

İdris ve Meliha’nın geçmişinden gelen bir sır ise Yüzüklü’yle ilgili bazı ipuçlarını gün yüzüne çıkaracak. Yamaç, Mahsun’un izini yakalarken, ikili arasında yaşanacak aksiyon dolu yüzleşme nefesleri kesecek. Hiçbir gücün Sena’yla ikisini ayıramayacağını düşünen Mahsun’u ve Sena’yı büyük bir sürpriz bekleyecek.