Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisindeki büyük mantık hatası resmen ‘Yok artık!’ dedirtti!

Çukur dizisindeki büyük mantık hatası resmen ‘Yok artık!’ dedirtti!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Detay

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümündeki bir mantık hatası, izleyen pek çok kişinin dikkatinden kaçmadı!

Bir hafta içerisinde adeta bir sinema filmi uzunluğunda dizi çekilmeye çalışılması, pek çok kez farklı hataları izleyicinin karşısına çıkarıyor.

Dizi setlerinin yoğun çalışma koşulları ya da sürelerinin uzunluğu gibi nedenlerle her dizinin her bölümü birçok tutarsızlıklar ve mantık hatalarıyla dolu olabiliyor. Öyle ki, artık bunların bazılarını önemsemiyoruz, görmezden gelebiliyoruz artık…

Ancak, yine de gözden kaçmayan bazı hatalar da ön plana çıkabiliyor. Örneğin bazı dizi karakterlerinin aradan 5 dakika bile geçmeden farklı mekanlarda ortaya çıkıvermesi gibi!

Çukur dizisindeki büyük mantık hatası resmen 'Yok artık!' dedirtti! 8

Buna benzer bir örnek önceki akşam ‘Çukur’ dizisinde yaşandı.

Selim’in kızı Karaca karakteri annesiyle kuafördeyken dakikalar sonra kendisini evde kahvaltı sofrası toplarken gördük.

Çukur dizisindeki büyük mantık hatası resmen 'Yok artık!' dedirtti! 9

Bölümün başında da, daha Medet’in vurulduğunu nasıl öğrendiklerini haber almadan Sena ve Saadet’i hastane kapısında bekliyor görmüştük mesela.

Her ne kadar artık bu tarz hatalara alışmış ya da dizi setlerindeki yoğun çalışma şartlarını duya duya bu basit hataları görmezden gelsek de ister istemez izleyicilerin gözüne batıyor…