Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin başarısı Show TV’nin yeni kararlarını hala etkiliyor!

Çukur dizisinin başarısı Show TV’nin yeni kararlarını hala etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2016-2017 sezonunda İçerde dizisiyle başlayan Ay Yapım’ın mafya dizisi serilerinden 3 önemli hikaye izledik. İçerde’nin tek sezonluk macerasının ardından, Türk dizi tarihine geçen Çukur dizisi büyük başarı kazandı.

2017 ile 2021 yılları arasında toplam 4 sezon ekranda kalan Çukur dizisi öyle muhteşem performans ortaya koydu ki, finalde bile milyonlarca izleyici ekran başındaydı. Hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hem de oluşturduğu atmosfer ile Çukur dizisinin yarattığı büyük etki, Show TV’nin mafya dizilerine olan iştahını da iyice kabarttı.

Ay Yapım imzasını taşıyan İçerde ve Çukur’un ardından Üç Kuruş dizisi ortaya çıktı. Yine bir mafya dizisi olan Üç Kuruş diğer iki dizi kadar etkili olmadı. Ancak Show TV’nin mafya dizilerine yatırım yapma iştahını da kesmeyen Üç Kuruş’un ardından Ay Yapım ile yeni bir anlaşmanın yolda olduğu basına yansıdı.

Show TV, yeni sezonda yeniden mafya kaynaklı bir hikaye üzerinde Ay Yapım ile anlaşma sağladı. Yapım ekibinin bu yeni dizi için bir süredir çalıştığı da ortaya çıktı.

İçerde’nin ardından Çukur dizisinin yarattığı muazzam geri dönüşler, Show TV’nin mafya dizilerinden olan beklentisini de hala yüksek tutmasının nedeni oldu.

Show TV’nin yeni sezonda az sayıda dizi ile yoluna devam etmesi beklenirken, bu projelerden birisi de Ay Yapım imzasını taşıyan yeni mafya dizisi olacak.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazmakta olduğu yeni dizinin ön hazırlıkları devam ediyor ve oyuncu arayışlarına da başlandığı anlaşılıyor.

Aksiyon dolu sahnelerle yeni Show TV dizisi için uygun isimler aranıyor ve yakında önemli oyuncular ile anlaşmalar sağlanırsa da şaşırmamak gerekiyor.