Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisindeki başarısından sonra net bir karar aldı!

Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisindeki başarısından sonra net bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 28 Temmuz’da Netflix’te yayınlanmasının ardından Zeytin Ağacı dizisine gösterilen ilginin büyüklüğü dünyanın birçok ülkesinde gündem olması ile ortaya çıktı. Tuba Büyüküstün, Fırat Tanış, Füsun Demirel, Boncuk Yılmaz; Seda Bakan, Serkan Altunorak gibi önemli oyuncuların yanında şarkıcılığı ile büyük bir kariyere sahip olan Murat Boz’un da rol alması dikkat çekmişti.

Hikayede Tuba Büyüküstün ile partner olan Murat Boz, rolünü başarılı şekilde canlandırdığını düşünüyor. Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa da izleyiciler Murat Boz’u şarkıcılıktan oyunculuğa adım atan bir isim olmasına rağmen başarılı bulduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Murat Boz, oyunculuk yolculuğuna Amazon Prime’da yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi ile devam edecek. Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Nuran Evren Şilt’in senaryosunu yazdığı dizinin ilk sezondaki büyük başarısının ardından ikinci sezonun da çekilme ihtimali bulunuyor ama net bir açıklama yapılmadı.

Murat Boz, yakın bir zaman içinde Burcu Özberk ile birlikte Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin setine çıkacaklarını ve sonrasında konserlerine devam edeceğini söyledi. Murat Boz’un oyunculuk konusunda aldığı karar da ortaya çıktı.

Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisindeki başarısından sonra net bir karar aldı! 7

Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisinde üzerine düşeni yaptığını düşünüyor ve şu sözleriyle de dikkatleri çekti: “Rolün üstesinden geldiğimi düşünüyorum. İzleyiciyi bence işi sevecek. Bence son zamanlarda yapılmamış, farklı bir olduğunu düşünüyorum. Bir yandan korkuyorsun bu kadar başarılı, çok iyi oyuncuları bir arada görmek biraz ürkütüyor. Ama bir yandan da bir şans. Ben de bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum.”

Oyunculuğa devam etme kararı alan Murat Boz, kamera önünde olmanın kendisine iyi geldiğini belirtti.

Murat Boz, kararını şu sözlerle duyurdu: “Oyunculuk artık ben yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Yeter ki senaryo beni heyecanlandırsın. Güzel bir alan oyunculuk benim için. Kendimi iyi hissediyorum, güzel oyuncular ve senaryolarla buluştuğun zaman daha keyifli oluyor.”

Boz, yıl boyunca konserlerinin de devam edeceğini anlattı. Oyunculuğu yapmaya devam edeceğini de ifade eden Murat Boz, senaryonun kendisini heyecanlandırmasını beklediğini ve kendisini oyunculukta mutlu hissettiğini de sözlerine ekledi.