Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin kötü adamı, nasıl bu kadar sevildi? İzleyici artık onu izlemek istiyor…

Çukur dizisinin kötü adamı, nasıl bu kadar sevildi? İzleyici artık onu izlemek istiyor…

tarafından zk zk

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin son dönemlerde dikkat çeken ismi kötü adamken bir anda sevilen kişi oldu.

Dizinin yeni sezonunda ortaya çıkan Karakuzular’ın Mahsun’u Berkay Ateş, oyunculuğuyla göz doldururken, karakterin hayatının değiştiği olaylar sonucunda sevilen bir karakter olmayı başardı.

Anne dizisinde canlandırdığı Cengiz karakterinden sonra Çukur dizisi ile başarısını devam ettiren oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Son haftalarda hikayesi ön planda olan Mahsun bu hafta yayınlanan bölümde ise; Sena ve Selim sayesinde babasıyla karşılaştı. Ancak, yine Sena, Selim ve Yamaç yerine yine Çeto’ya inanan Mahsun öz babasını bıçakladı.

Çukur dizisinin kötü adamı, nasıl bu kadar sevildi? İzleyici artık onu izlemek istiyor... 7

İzleyiciler Mahsun’un babası olarak izlediğimiz usta oyuncu Menderes Samancılar’ın diziye çok yakıştığını ve karakterin ölmeyerek dizide Mahsun ile hikayesinin devam etmesini istiyor.

Öte yandan son haftalarda gösterdiği performans ile de izleyicinin takdirini toplayan Berkay Ateş dizinin son dönemdeki gözde ismi oldu. Mahsun’un geçmişindeki acının da anlatıldığı bölümde izleyenler “O kadar bölüm küfür ettik ama şimdi adama acıyoruz”, “Mahsun’a da üzüleceğim aklıma gelmezdi “, “Mahsun 3 bölümdür ciğer bırakmadın bizde” “Kötü rolde olup da yine de haline üzdüren adam”,  “Diziyi Mahsun için izliyorum desem fazla abartmam adamın her sahnesi duygusal ?? kendini bize sevdirdin helal olsun.” gibi yorumlar yaptı.