Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’nin hayran çilesi bıkkınlık veriyor!

Çukur dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’nin hayran çilesi bıkkınlık veriyor!

tarafından ker_def
Önceki sezon İçerde dizisiyle büyük fırtına estiren Aras Bulut İynemli, geride bıraktığımız sezon ise Çukur dizisiyle adından çok söz ettirdi.

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu olan oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçuk Mühendisliği bölümünde okudu. Ağabeyini isteği ile oyunculuk ajansına yazılan ve 2008 yılında Arka Sokaklar dizisinin 3. sezonunda rol alar İynemli, asıl çıkışını ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Mete Akarsu karakteriyle yaptı.

Muhteşem Yüzyıl’da Şehzade Beyazıt, Maral dizisinde Sarp karakterleriyle çıkışını sürdüren oyuncu daha sonra İçerde ve Çukur ile kariyerinin zirvesine yerleşti.

Bu süreçte hem ülkemizde hem de yurt dışında ciddi bir hayran kitlesi edinen İynemli, hayranlarının yakın takibiyle karşı karşıya.

Çukur dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıkan ünlü oyuncu, hayranlarının kaldığı oteli bulması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı.

ÇUKUR DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gözlerden uzak olmak isteyen İynemli, sürekli konum değiştirdi.

Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin hayran çilesi bıkkınlık veriyor! 7

Genç oyuncu Aras Bulut İynemli, üç erkek arkadaşıyla Marmaris’te tatil yapıyor.

Kalabalıktan uzak duran İynemli, hayranlarının konakladığı oteli öğrenmesi üzerine kaldığı yeri değiştirdi.

Tatilin ilk gününde otel değiştiren ünlü oyuncu, ikinci ve üçüncü günlerde de yoğun ilgi sebebiyle otel değiştirmek zorunda kaldı.