Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur düştü! Yasak Elma, Sefirin Kızı’na feyk attı! Uyanış Büyük Selçuklu çok sağlam!

Çukur düştü! Yasak Elma, Sefirin Kızı’na feyk attı! Uyanış Büyük Selçuklu çok sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının çok beğenilen dizileri arasında reyting yarışı da büyük dikkat çekiyor. Birkaç haftadır Çukur ve Sefirin Kızı dizilerinde yaşanan yükseliş hamlesinin dün akşam son bulduğu ve bu yapımların durağanlaştığını hatta düşüş yaşadığını görüyoruz.

Buna karşın Uyanış Büyük Selçuklu gücünü artırmayı başarırken, Yasak Elma ise müthiş bir reyting sıçraması yaşadı… Pazartesi akşamları için artık Yasak Elma’nın hikayesindeki değişim nedeniyle çok daha iyi sonuçlar alabileceğini öngörüyoruz…

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi son haftalarda iyi sonuçlar almaya başlamıştı. Bu çıkış sonucunda 6’lı reyting oranlarını total ve ABC1 gruplarında yakalayan dizi adına çok önemli bir başarıydı bu… Totalde 4’lü reytingler ise dizinin bu kategoride hala eski izleyicisini yakalayamadığını gösteriyordu.

Çukur düştü! Yasak Elma, Sefirin Kızı'na feyk attı! Uyanış Büyük Selçuklu çok sağlam! 10

Yasak Elma dizisinin dün akşamki 84.bölümüyle müthiş bir feyk atması Sefirin Kızı’nın bir kademe aşağıya düşürdü. Yasak Elma totalde birinci, AB ve ABC1 gruplarında ise 4. sırada yer aldı.

Çukur düştü! Yasak Elma, Sefirin Kızı'na feyk attı! Uyanış Büyük Selçuklu çok sağlam! 11

Uyanış Büyük Selçuklu, başladığından bu yana iyi reytingler almayı sürdürüyor. Totalde 7’li seviyelerdeki reytingler AB ve ABC1 gruplarında 9’lu reytinglere doğru dayandı… Yani TRT1 dizisi çok başarılı bir performans sürdürüyor ve AB ile ABC1’de de dün akşamın birincisi oldu. Totalde ise diziyi Yasak Elma’nın ardından ikinci sırada görüyoruz.

Çukur düştü! Yasak Elma, Sefirin Kızı'na feyk attı! Uyanış Büyük Selçuklu çok sağlam! 12

Aslında Çukur dizisindeki düşüş nedeniyle totalde birincilik Yasak Elma’ya geçti. Çukur AB grubunda da 5’li reytinglerin altına gerileyerek 6. oldu ki, bu bir sorun olduğunu anlatmaya yetiyor. ABC1 grubunda da 5’li reytinglerdeki Show TV dizisi yine 6. sırada kendisine yer bulabildi.

Sonuç olarak 9 Kasım Pazartesi akşamı Yasak Elma’nın müthiş sıçraması, Uyanış Büyük Selçuklu’nun güçlü pozisyonunu korumasını, Sefirin Kızı’nın yerinde saymasını ve Çukur da düşüşünü gördük.

İşte 9 Kasım Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Çukur düştü! Yasak Elma, Sefirin Kızı'na feyk attı! Uyanış Büyük Selçuklu çok sağlam! 13