Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur, Kanunsuz Topraklar ve Üç Kuruş temposu yetmedi, Necip Memili yine şaşırttı!

Çukur, Kanunsuz Topraklar ve Üç Kuruş temposu yetmedi, Necip Memili yine şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda setlerde en çok görmekte olduğumuz oyunculardan birisi de Necip Memili… Üst üste yer aldığı zorlu dizilerde yoğun bir temponun içinde bulunan oyuncu, ayrıca bu süreçte baba olmanın heyecanını da yaşadı…

Necip Memili, son dönemde birbirinden çok farklı karakterlerle hayranlarını şaşırtan bir isim. 1980 yılında Adana’da dünyaya gelen oyuncu, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Sinema filmlerinde ve dizilerde rol almaya 2005 yılında başlayan oyuncu, birbiri ardına projelerde yer aldı. Selena dizisinden Arka Sokaklar’a ve Yaprak Dökümü’nden Hanımın Çiftliği’ne kadar kısa sürede birçok projede izlediğimiz Necip Memili, neredeyse yıllardır aralıksız çalışan isimlerden birisi oldu.

Çukur, Kanunsuz Topraklar ve Üç Kuruş temposu yetmedi, Necip Memili yine şaşırttı! 8

2005 ile 2022 yılları arasında tam 37 projede gördüğümüz oyuncunun neredeyse her yıla sığdırdığı bir iki proje görebilirsiniz. 2018 yılında Cumali Koçavalı karakteri ile Çukur dizisine katılan ve 2021 yılındaki finale kadar da bu hikayede yer alan Necip Memili, bu sezon ise iki dizide birden yer aldı. Önce Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni imajıyla Ali Gedik karakterini canlandıran oyuncu son olarak da Üç Kuruş dizisine Kılıç karakteriyle katıldı…

Necip Memili son 5 yıllık dönemde 3 dizinin yanı sıra; Kimya ve Sen Ben Lenin isimli sinema filmlerinde de rol aldı. Oyuncunun 3 bölüm sonra final yapacak olan Üç Kuruş’tan sonra da dinlenmeyeceği hemen bir başka sete giderek yeni bir sinema filminde rol alacağı ortaya çıktı.

1986 yılında çekilen Ah Belinda isimli Müjde Ar ile Yılmaz Zafer’i buluşturan sinema filminin günümüze uyarlanmış yeni versiyonunda Necip Memili’yi de izleyeceksiniz. Neslihan Atagül ile Serkan Çayoğlu ikilisinin başrolünde yer alacağı yeni sinema filmi için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Çukur, Kanunsuz Topraklar ve Üç Kuruş temposu yetmedi, Necip Memili yine şaşırttı! 9

Haziran sonuna kadar tamamlanması planlanan Ah Belinda filminde Necip Memili’yi daha önce Macit Koper’in canlandırdığı rolde göreceksiniz. Hulusi isimli eski filmdeki karakter bu sefer Necati adıyla anılacak.

Necip Memili de yeni projesinde Necati karakteri ile yeniden sete çıkacak ve yoğun çalışma temposuna devam ederek yine şaşırtmayı sürdürecek.