Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım’ın yeni dizisindeki partneri savaşçı bir kadın!

Kaan Yıldırım’ın yeni dizisindeki partneri savaşçı bir kadın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Yıldırım hayranları ünlü oyuncunun yeni dizisini çok merak ediyordu. atv ekranında gelecek sezonun iddialı dram ve hukuk temalı dizilerinden Hakime Hanım’da ünlü oyuncunun de yer alacağının ortaya çıkması, oyuncunun hayranlarını çok memnun etti. Hakime Hanım dizisinin kadrosu titizlikle seçiliyor ve ekibin tamamlanması ile birlikte çekimlerin de yaz başında başlaması bekleniyor.

Vahide Perçin’in güçlü bir hakim karakteri ile yer alacağı dizideki partneri Cem Davran olacak… İki usta oyuncunun buluşması ile birlikte etkili bir oyunculuk performansı da izleyeceğimiz garanti. Hakim karakterinin kocası rolündeki Cem Davran da böylelikle geçen sezon yer aldığı Aşkın Tarifi dizisinden bir yıl sonra setlere dönmüş olacak. Kaan Yıldırım da yeni dizinin kadrosuna yeni katılan isimlerden birisi oldu.

Kaan Yıldırım'ın yeni dizisindeki partneri savaşçı bir kadın! 9

Kaan Yıldırım’ın dizideki partneri olarak seçilen isim genç bir oyuncu ve bu yeni dizinin de kariyeri adına önemli bir çıkışı beraberinde getirmesi bekleniyor. Feyza Sevil Güngör, Hakime Hanım dizisinde Oylum karakterini canlandıracak. Hakim karakterinin kızı olan Oylum, hikayede Kaan Yıldırım’ın canlandıracağı karakter ile aşk yaşayacak.

Feyza Sevil Güngör ile Kaan Yıldırım ikilisi de böylelikle yeni sezonun yeni dizi çifti olarak ortaya çıkmış oldu. İkilinin nasıl bir uyum sağlayacağı merak edilirken, sosyal medyada yapılan yorumlarda şaşırtıcı bir dizi çifti seçimi olduğu görüşü öne çıkıyor.

Kaan Yıldırım'ın yeni dizisindeki partneri savaşçı bir kadın! 10

Feyza Sevil Güngör, 1997 yılında doğdu ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 2020 yılında mezun oldu. İlk olarak Savaşçı isimli Fox TV dizisinde Ayça karakterini canlandıran oyuncu, iyi bir deneyim fırsatı elde etti.

Daha sonra Kuruluş Osman dizisinde Hera karakteri ile yer alan ve Burak Çelik’in de partneri olan Feyza Sevil Güngör, güzelliği ile de dikkat çekiyor.

Kaan Yıldırım’ın partnerinin savaş konulu dizilerde rol alması da ilginç bir detay oldu. Savaşçı bir kadın görünümüyle ekranda yer alan oyuncu, Hakime Hanım dizisinde ise annesi çok güçlü bir genç kız olan Oylum ile yeni bir deneyim yaşayacak.

Kaan Yıldırım'ın yeni dizisindeki partneri savaşçı bir kadın! 11

Usta isimlerle birlikte sette yer alması Feyza Sevil Güngör’ün oyunculuk yeteneklerine yeni tecrübeler kazandıracaktır.

Kaan Yıldırım ise Hekimoğlu projesinin ardından TRT’nin dijital platformu için hazırlanan Mevlana isimli dizi için uzun süre Konya’daki sette yer almıştı.

Hakime Hanım dizisinde oyuncu seçimleri devam ederken, çekimler için de hazırlıkların son aşamaya geldiği belirtiliyor.