Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisi sürprizlerle dolu ve izleyiciler yine çok şaşıracak!

Kuruluş Osman dizisi sürprizlerle dolu ve izleyiciler yine çok şaşıracak!

tarafından ker_def

atv ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’ sürprizlerle dolu ve nefesleri kesecek 93‘üncü bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek. Dizinin üçüncü sezonu ‘devlet kurma zamanının’ geldiği vurgusu ile yayına başlamıştı.

İşte sezon başından bu yana kurulması beklenen Osmanlı Devleti’nin kuruluşu çok yaklaştı. Bu bilgiyi veren kişi ise Mihael Kosses karakterini canlandıran Serhat Kılıç oldu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada devletin kuruluşunun bu sezon gerçekleşeceğini belirterek, spoilar verdi.. Kuruluş Osman dizisinin Haziran sonuna devam etmesi bekleniyor ve oyuncular da yoğun bir tempoda çalışıyor. Önümüzdeki haftalarda daha da heyecanlı olacak dizinin 93. bölümünden detaylar da ortaya çıktı.

İnegöl’ün fethi için artık her şey hazırdır. Osman Bey ve Alpları surlara dayanmıştır. Mancınıklardan İnegöl surlarına ateş ve barut yağarken içerde ise Nikola ve Romanos, Osman Bey’i püskürtmek için çareler aramaktadır. Osman Bey’in yaptığı hangi hamle Nikola ve Romanos’u zora sokacaktır? İnegöl’ün fethi için mancınıklar atıldığında İnegöl ahalisinin Türklere karşı tavrı nasıl olacaktır.

BALA VE MALHUN HATUN, ORHAN İLE HOLOFİRA’YI KURTARABİLECEKLER Mİ?

Osman Bey, Kayılar ve himayesi altındaki diğer Türk Boylarıyla İnegöl’ü kuşattığı sırada obadakiler ise Holofira’yı teyzesine uğurlamaktadır fakat Holofira’yı götürecek olan Usta Arius’un askerleridir. Holofira’yı kaçıracaklardır. Holofira’nın hangi hamlesi onu bu durumdan kurtaracaktır? Holofira’nın hamlesi Orhan’ı da büyük bir tehlikeye sürükleyecektir. Malhun ve Bala Hatun, Bacıyanlar ile birlikte fütühat yolundayken Orhan ve Holofira’nın tehlikede olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan’ı ve Holofira’yı kurtarabilecekler midir?

Kuruluş Osman dizisi sürprizlerle dolu ve izleyiciler yine çok şaşıracak! 7

NİKOLA’NIN SON HAMLESİ

Nikola’nın bütün hamleleri boşa çıkmıştır. Ne yaparsa yapsın artık surları dövülmeye başlamıştır fakat asla yılmaya niyeti yoktur. Son hamle olarak Osman Bey’in ordugahını dağıtıp, elinde savaşacağı hiçbir sey bırakmamayı planlar. Romanos’un askerlerini çoktan Osman Bey’in ordugahının çevresinde konuşlandırmıştır.

AKTEMUR’UN AKIBETİ!

Osman Bey’in, İnegöl’e sızdırdığı yeğeni Aktemur bu bilgiyi Osman Bey’e ulaştırmak ister. Aktemur başarılı olabilecek midir? Yoksa ele geçip Nikola ve Romanos’un acımasızlığına mahkum mu olacaktır? Osman Bey, bütün engellere, Nikola ve Ramanos’un direnmelerine rağmen İnegöl surlarını aşabilecek midir? İnegöl’ü fethedip surlarından Kayı’nın sancağını dalgalandırabilecek midir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.