Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı!

Çukur’a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 28. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Sezon finaline altı bölüm kala Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor.

İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir.

Çukur'a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı! 11

Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER, VİDEOLAR VE TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN
Çukur'a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı! 12

Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

Çukur'a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı! 13
Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur'a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı! 14
Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor.

Çukur'a bu akşam bir oyuncu veda ediyor! Kimin öleceği ortaya çıktı! 15

Çukur dizisinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!
ÇUKUR’DAN KİM AYRILIYOR?

Dizide kimin öleceği tanıtımlardan sonra büyük merak konusu olmuştu. Yeni bölümün yayınlanmasına saatler kala dizide Saadet’le evlenmeye hazırlanan Cemil’in öleceği ortaya çıktı.

Cemil’i Vartolu mu vuracak ya da nasıl bir son bekliyor hep birlikte izleyip göreceğiz ancak diziye bir kaç bölüm önce dahil olan Tolga Sala, bu akşam son sahneleriyle ekrana gelecek.

İşte 28. bölüm 3. tanıtımı: