Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk’ta Aslı’nın hamile olduğuna emin misiniz?

Siyah Beyaz Aşk’ta Aslı’nın hamile olduğuna emin misiniz?

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz
Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un oynadıkları Siyah Beyaz Aşk dizisinin bu akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek.

Son bölümleriyle izleyenlerin beklentilerini karşılayamayan ve entrika peşinden koşmak isterken Aslı ve Ferhat aşkına darbe vurarak reytinglerini düşüren Siyah Beyaz Aşk dizisi, iyice can çekişiyor!

Finale doğru adeta koşan Siyah Beyaz Aşk’ın izleyicileri, diziye eleştirilerini sosyal medyadan yapmaya devam ediyorlar.

İmkansız bir aşka tutulmalarına rağmen, sezon ortasında AsFer aşkına herkesi inandıran dizi, yapılan hatalarla artık gözden çıkarılmaya başlandı.

Ancak dizinin müdavimleri, yine de bir şeylerin değişebileceği ve final yapılmamasını isteyen dileklerini, sosyal medyada yayınlamaya devam ediyorlar.

Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı'nın hamile olduğuna emin misiniz? 7

Hatta bunun için kendi aralarında bir mücadele veren izleyiciler, kanalı arayarak dileklerini iletmeye çalıştıklarını da anlatıyorlar.

Dizinin 29. bölüm tanıtımında ise bir başka konu dikkat çekti.

Bebeğinin cinsiyetini Ferhat’a söyleyen Aslı’nın hali, gözlerden kaçmadı.

Normalde 4. aydan itibaren anne karnındaki bebeğin cinsiyeti belli olmaya başlıyor. Bilimsel açıklamada aynen şu sözlere rastlamak, küçük bir araştırmayla mümkün:

“Ultrason muayenesi ile beraber, bebeğin cinsiyeti en erken 4. Ay dan itibaren, hamilelik döneminin 13 haftaları arasında kendini göstermeye başlar. Ancak bu her zaman için mümkün olmayabilir. Bebeğin cinsiyeti, daha çok 14. Hafta ile 15. Haftalar arasında netlik kazanır. Hamilelik döneminin 20. haftaya gelinmesi ile beraber, cinsiyet tam anlamı ile değerlendirilir duruma gelir. Az da olsa bebeğin cinsiyetinin tespit edileceği esnada yanılma olasılığı bulunur.”

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere, Aslı, en az 4 aylık hamile.

Ancak Aslı’nın karnının hiç çıkmamış olması, izleyenlerin dikkatini çekiyor. izleyenler, “Cinsiyeti belli oldu, Aslı’nın karnı hala dümdüz” diyerek şaşkınlığını dile getiriyor.

Sosyal medyada, bebeğinin cinsiyetini söyleyebilecek zamana gelmesine karşın, hala aslının karnının dümdüz olması, izleyicinin eleştirilerine neden oldu.

Tanıtımda, Aslı’nın siyah bir ceket giydiği ve düğmelerini de iliklediği görülürken, hiç karnının olmaması da soru işaretlerine yol açtı.

İşte çok tartışılan o sahnelerin yer aldığı 29. bölüm tanıtım: