Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Cumali ve Yıldız’ın sonu ne olacak?

Çukur’da Cumali ve Yıldız’ın sonu ne olacak?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin Pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi ‘Çukur’un bu hafta yayınlanan bölümüne Cumali’nin düğünü damgasını vurdu. Çeto’nun bastığı düğün sezon finalindeki kanlı düğüne dönecek mi endişesi ise Yamaç’ın oyunu sayesinde sorunsuz atlatıldı.

Düğünde kimseye zarar gelmedi ancak damat Cumali aslında gönlüne göre bir evlilik yapmadı.

Aslında Yıldız’ı seven ve ona evlenme teklifi eden Cumali hayır cevabı alınca anne ve babasının zoruyla Uluç Reis’in kızı Damla ile nikah masasına oturdu.

Bazı izleyiciler Damla’yı Cumali’nin yanına Yıldız’dan daha çok yakıştırıp bu evliliğe sevinse de , Cumali bu evliliğin bir formalite olduğunu ve kıyılan resmi nikahtan ötesinin olmayacağını belirtti. Nikahtan sonra soluğu da Yıldız’ın kapısının önünde aldı.

Çukur'da Cumali ve Yıldız'ın sonu ne olacak? 7

Yıldız’ı oğluna yakıştırmadığı için bu evliliğe engel olan ve Cumali’nin Damla ile evlenmesini isteyen Sultan’ın, Uluç Reis’in hain çıkmasının ardından düştüğü durum da izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Yani Sultan, ailelerine yakışan bir gelin almak isterken Koçovalı’lara ihanet eden Uluç’un kızını gelin olarak eve sokmuş oldu. Üstelik, Damla’nın da babası gibi bu işin içinde olma ihtimali de söz konusu.

Farkında olmadan da olsa yaptığı bu hata Sultan’ın sert ve otoriter tavrına tepki gösteren izleyicilerin hoşuna bile gitti ve “Yıldız’ın ahını alırsan böyle olur” dedirtti. Çünkü, bu gerçek ortaya çıkınca Sultan’ın artık Cumali-Yıldız aşkına engel olmaktan vazgeçmesi ve Yıldız’ı kabullenmesi bekleniyor.

Bakalım, dizinin ilerleyen bölümlerinde Cumali ve Yıldız aşkında neler yaşanacak?