Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da herkesi bekleyen soru: Salih bizi şimdi ne hallere sokacak?

Çukur’da herkesi bekleyen soru: Salih bizi şimdi ne hallere sokacak?

tarafından zk zk

Çukur'da herkesi bekleyen soru: Salih bizi şimdi ne hallere sokacak? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Geçtiğimiz hafta çok çarpıcı bir bölümle ekrana gelen Çukur dizisinin yeni bölümü de aynı etki de olacak gibi duruyor. İdris’in oğlu olduğu ortaya çıkan Vartolu ve Yamaç arasında yaşanan konuşmalar, dizinin son bölümüne damgasını vurmuştu.

İdris’in de durumu öğrenmesiyle içine düştüğü psikoloji, ekran başındakileri de sarsmıştı. İkilinin karşılaşması dizi boyunca beklendi ama ancak son sahnede kavuşabildiler.

İdris, Emmi’yi takip ederek Vartolu’yu kapalı tuttukları yere ulaştı. Anahtarları alıp Salih’le aynı kafese girdi ve kapıyı da kitledi. Ve karşısına geçip hem Salih’i hem de ekran başındakileri titreten o soruyu sordu ” Salih bizi ne hallere soktun!”

Sanki Vartolu ve İdris değil de bir baba oğul vardı bu sahnede ve Salih ilk kez İdris karşısında bir kedi gibi kalakaldı.

İşte şimdi bu sahnenin devamında ne olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli’nin geçtiğimiz haftaki oyunculukları çok konuşulmuştu.

Bu kez Ercan Kesal konuşturacak gibi duruyor. Zira İdris ve Salih’in ilk karşılaşma anlarını nefesimiz kesilerek izledik adeta. Çok kısa bir sahne de olsa herkesi sarstı.