Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’daki büyük yüzleşmede izleyicinin tavrı çok şaşırttı!

Çukur’daki büyük yüzleşmede izleyicinin tavrı çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin 32. bölümüne Selim ve İdris’in yüzleşmesi damga vurdu.

Vartolu’nun İdris’e “Ben de buradayım artık” demesinden sonra masaya oturan Selim, babasını büyük şok içinde bıraktı.

Çukur’un yaşadığı zor günlerden sonra tapuların birer birer ipoteklendiği ve hiç kimsenin bunu gidip İdris’e anlatmadığını söyleyen Selim, ihanetini ortaya sererken, sosyal medyada yorum yapan izleyiciler ise bu yüzleşmede Selim’i haklı buldular.

İdris’in oğlu Selim’i hiç bir zaman bağrına basmadığı, onu sevmediği için suçlarken Vartolu’ya da ilgi göstermemesi nedeniyle İdris’in bunu hakettiği görüşündeler.

Selim’in önüne tek tek koyduğu tapulara bakakalan İdris, en çok da oğlunun sözleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Selim, oğulları arasında kendisinin hiç bir yeri olmadığını ifade eden sözleriyle İdris Koçovalı’ya bugüne kadar söyleyemediklerini söyledi.

Selim’in “Celasun bile oğlun oldu. Beni niye istemedin hiç? Ben zayıfım, korkağım, belki istediğin gibi bir evlat olamadım ama ben de gökten zembille inmedim. Ben de senden geldim. İnsan sırf bunun için bile sever evladını. Evladını seveceksin İdris Koçovalı. Sana itaat etse de etmese de, istediğin gibi olsa da olmasa da. Oğulların içinde seni en çok ben sevdim. Çok açık, net. Ama sen hep beni harcadın” sözleri, İdris’i gözyaşları içinde bıraktı.

Çukur'daki büyük yüzleşmede izleyicinin tavrı çok şaşırttı! 7

Selim, aslında hep babası tarafından itilmiş olmanın acısını yaşamış bir evlattı. İçinde yaşadığı acılar, sonrasında ihanet olarak dönse de izleyiciler, Selim’i sonuna kadar haklı buldu.

Bazı izleyenlerin yorumları şöyle oldu:

-Selimle vartolu aslında çok haklilar sevgi karşıliksiz olunca hain de olabiliniyor İdris bir kere bile Selime oğlum diyip bağırına basmadi üvey evlat muamelesi gösterdi bir sevgi gösteriyidi İdris Selime belki selim yamaç gibi iyi olabilir di…

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

-En iyi sahnelerden biri. Harika bir bölümdü. Selim haklı bu sahnede

-Selime çok kıl oluyorum ama iyi Racon kesiti. Yiğidi öldür hakkını yeme

-Herşeyin suçlusu sensin İdris böyle ağzını açamazsın işte Evet Selim haklı değil ondan nefret ediyorum bazı konularda ama hakli olduğu konular var. Hep kardeşlerinin kahramanlıkları altında ezilmiş. Babası için evlat dediğin güçlü olacak,yıkılmayacak,acımasız olacak. Selim boyle bir insana dönüştüren Idris’in sevgisizligi. Evladı evlat olduğu için seveceksin ne demek güçsüz,zayıf ? İnsan değilsin İdris gerçekten

-Evladını seveceksin İDRİS KOÇAVALI Hain olsada Olmasada

İşte 32. bölüme damga vuran o yüzleşme: