Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan Yasak Elma’ya gelen oyuncunun kimi oynayacağı ortaya çıktı

Çukur’dan Yasak Elma’ya gelen oyuncunun kimi oynayacağı ortaya çıktı

tarafından zk zk
Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde, Çukur dizisinden gelen bir oyuncuyu izleyeceğiz.

Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde ‘Cemil’ karakterine hayat veren Tolga Sala’nın, Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olduğu bir süre önce öğrenilmişti.

27. bölümde diziye girecek olan Sala’nın kimi oynayacağı merak konusuydu.

Melis Civelek ile Zeynep Soyata’nın senaryosunu yazdığı dizide Tolga Sala, ‘Kurban Kırbaçlı’ karakterine hayat verecek.

Çukur'dan Yasak Elma'ya gelen oyuncunun kimi oynayacağı ortaya çıktı 7

Sala, aynı zamanda diziye dahil olacak olan Erdem Kaynarca’nın oynadığı Dündar’ın kardeşi gibi gördüğü sağ kolu ve koruması olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Tolga Sala kimdir?

Çukur dizisiyle beğenileri üzerine toplayan Tolga Sala, 18 Temmuz 1989’dur. Melisa Aslı Pamuk ile ilişkileri devam eden Sala, İstanbul Yeditepe Üniversitesinden mezun olmuştur. Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşkun ve Hülya Darcan’ın başrollerini paylaştığı Diriliş Ertuğrul’un 2014 sezonunda Hamza Alp karakterine hayat veren Tolga Sala, Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizileri ile adını duyurdu. Son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Cemil karakteri ile hafızalara kazınan Sala, dizide 15 bölüm oynamıştı. Sala, yeni dizisi Yasak Elma’ya, 27. bölümde dahil olacak.