Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’u taklit ediyorlar! Zalim İstanbul, Yasak Elma ve Kuzgun işi öğrendi!

Çukur’u taklit ediyorlar! Zalim İstanbul, Yasak Elma ve Kuzgun işi öğrendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Her şey sil baştan! Zalim İstanbul, Kuzgun ve Yasak Elma beklediğinizden çok farklı dönüyor! Geçtiğimiz sezon Çukur 2. sezonuyla ekrana geldiğinde adeta ilk sezonun üzerine koymuş ama bambaşka karakterler ve hikayenin de yönünü farklılaştırması ile yeni başlıyormuş havası vermişti. Çukur dizisi bu taktik ile izleyicileri ekran başında tutmayı başarmıştı.Şimdi 3. sezonda da benzer bir atak bekleniyor.

Çukur dizisi gibi, 2. sezonlarına bambaşka başlayacaklarını gösteren Zalim İstanbul ve Kuzgun dizilerini görüyoruz. Yasak Elma da 3. sezonunda sanki yeniden başlıyormuş imajı vermekte.

3 dizinin de hayranları ayrı bir heyecan içinde. Kadroya yeni katılan karakterler, şaşırtacak isimler ve senaryonun gidişatına yönelik fragmanlarla verilen ilk işaretler Kuzgun, Yasak Elma ve Zalim İstanbul’un çok farklı döneceğine işaret ediyor.

Milliyet Cadde Yazarlarından Sina Koloğlu da bu tespiti yapmakta. Koloğlu, “Yeni sezonun sil baştan dizileri” başlığı ile yaptığı değerlendirmede 3 dizinin de bambaşka bir havayla sanki ilk kez başlıyormuş gibi konumlandığını belirtiyor.

KUZGUN’DA FERMAN FARKI

Çukur'u taklit ediyorlar! Zalim İstanbul, Yasak Elma ve Kuzgun işi öğrendi! 9

Kuzgun’da farkı yaratacak isim Onur Saylak. Ferman karakteri her şeyi alt üst edecek. Çarpışma’nın Veli Cevher’i olarak akıllara yazılan Saylak, Kuzgun dizisine adeta kurtarıcı rolüyle geldi. Nilperi Şahinkaya ve Tülay Günal’ı da unutmayalım tabii ki…

ZALİM İSTANBUL, NEDİM’E EMANET

Çukur'u taklit ediyorlar! Zalim İstanbul, Yasak Elma ve Kuzgun işi öğrendi! 10

Zalim İstanbul’da ayaklanan Berker Güven’in canlandırdığı Nedim ile Sera Kutlubey’in hayat verdiği Cemre’nin aşk yaşama ihtimali de diziye renk katacak. Güven, ilk sezonda o kadar başarılı oldu ki, 2. sezonun senaryosunun onun üzerine kurgulanması ve hikayenin bambaşka bir noktaya gitmesi doğru bir karar

YASAK ELMA’DA ŞAHİKA ENTRİKANIN DİBİNDE

Çukur'u taklit ediyorlar! Zalim İstanbul, Yasak Elma ve Kuzgun işi öğrendi! 11

Yasak Elma dizisinde ise Şahika karakteri 3. sezonun belirleyicisi olacak.Hem Halit’i ele geçirdi hem de Erim’i zehirlemekle meşgul. Yıldız hamile, neler yapacağı merak konusu… Ender ise dizinin sanki gizli sürprizi…İhtiras, dram ve entrikanın dibine Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri ile varılacak anlaşılan.