Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Cumali’si Necip Memili’den argo sitem: ‘Bu hayatın içine…’

Çukur’un Cumali’si Necip Memili’den argo sitem: ‘Bu hayatın içine…’

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisinde Necip Memili’yi Cumali karakteri ile izliyoruz. Her yeni bölümde hayranlarından daha da büyük ilgi gören oyuncu, başarılı bir performans sergiliyor.

Cumali’nin Çukur dizisinin hikayesinde öne çıkması da oyuncuya olan ilginin bir sonucuydu… Dizideki rol arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil gibi Temmuz ayında bebeği dünyaya gelen oyuncu, hayatının en güzel günlerini yaşıyor.

Kızı Asya ile birbirinden farklı ve güzel pozlar veren Memili, sosyal medyadan babalık sevincini ve keyfini de her paylaşımında takipçilerinin dikkatine sunuyor.

Memili, eşi Didem Dayıcıoğlu ve kızı Asya’yı evde bırakıp gitmek zorunda olmaktan ise hiç memnun değil. “Ben bu hayatın içine tüküreyim” diyerek bu rahatsızlığını dile getiren Memili, işlerin bitip de ailesi ile daha fazla vakit geçirmek istiyor.

Hatırlanacağı gibi Erkan Kolçak Köstendil’in de benzer bir isteği olmuş ve oğlu Marsel ve eşi Cansu Tosun ile daha fazla vakit geçirebilmek adına dizideki rolüne ara verilmişti.

İşte Necip Memili’nin isyanını dile getirdiği o paylaşım:

,,, bu hayatta bana tek koyan, sizi bırakıp gitmek:(((, ben bu hayatın, içine tüküreyim, ama geçecek, her şey geçer, izi kalır, atlatılır sevgi ile, o yüzden ge çe cek, aşklarım benim :@),,, @didemdayicioglu

Çukur'un Cumali'si Necip Memili'den argo sitem: 'Bu hayatın içine...' 7