Ana sayfa Sosyal Medya Finale giden Babil dizisinin Egemen’i Onur Saylak’a Nur Fettahoğlu morali!

Finale giden Babil dizisinin Egemen’i Onur Saylak’a Nur Fettahoğlu morali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Babil dizisi 19. final bölümü ile 20 Kasım Cuma akşamı izleyicilere veda edecek. Star TV’de yayınlanan dizinin reytinglerinin düşük olması nedeniyle ekrandan silineceği gerçeği ile karşı karşıyayız. Ozan Güven’in projeden ayrılmasının ardından Egemen karakterine hayat veren Onur Saylak, başarılı bir performans ortaya koydu.

Rol arkadaşı Nur Fettahoğlu ile de iyi bir partner olan oyuncu, güçlü oyunculukların sergilendiği diziye ren katan isimlerden birisiydi. Nur Fettahoğlu ile sosyal medya üzerinden de etkileşim halinde olan Onur Saylak, birçok kişinin günlük rutinde yaşadığı saçlarının olup olmadığı konusuna esprili bir yorum getirdi.

Ünlü oyuncu, “Oldu mu? Olmadı! Oldu oldu. Yok yok olmadı!! Olmadı mı? Oldu. Olmadı!” şeklindeki mesajıyla saçlarını düzeltmek için uğraştığı anlardan bir fotoğrafı yayınladı.

Finale giden Babil dizisinin Egemen'i Onur Saylak'a Nur Fettahoğlu morali! 8

Onur Saylak’ın bu paylaşımına arkadaşlarından ve takipçilerinden farklı yorumlar geldi. Nur Fettahoğlu ise İspanyolca olarak “Mükemmel” diyerek arkadaşına moral verdi.

Finale giden Babil dizisinin Egemen'i Onur Saylak'a Nur Fettahoğlu morali! 9

Babil dizisinin hayranları ise Egemen ile Eda karakterlerinin iyi bir dizi çifti olduğunu ve onları özleyeceklerini belirten yorumlar yaptı.

Babil dizisinin final bölümünde ise olaylar birbirini izleyecek. Cuma akşamı yayınlanacak olan dizide neler olacağı ile ilgili detaylar şöyle:

İrfan’ın yaktığı intikam ateşi düşmanlarını kavururken, Ayşe ile arasındaki kıvılcım da alev alıyor. Egemen ve Süleyman saplandıkları bataklıktan çıkmak için beklenmedik kapılar çalıyor. Eda Deniz’in geleceği, İlay da hayatı için ayakta kalmanın yollarını arıyor. İrfan’a karşı yapılan intikam hamlesinin Cihan’ın hayatının kararmasına yol açması, İrfan’ı düşmanları ile olan hesabını ebediyen kapatmaya itiyor.