Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un en azılı katiliydi, şimdi Netflix’in dizisine gidiyor!

Çukur’un en azılı katiliydi, şimdi Netflix’in dizisine gidiyor!

tarafından ker_def
Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector kadrosu büyümeye devam ediyor!

Netflix, şimdiden merakla beklenen fantastik drama türündeki dizisi The Protector’un kadrosuna kısa bir süre önce, Poyraz Karayel dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu’nun katıldığını öğrenilmişti.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide Burçin Terzioğlu da Rüya karakterine hayat verecek.

Terzioğlu’nun yanı sıra The Protector’un kadrosuna katılacak bir diğer sürpriz isim ise Saygın Soysal oldu. Saygın Soysal, dizide Mergen karakterini oynayacak.

Çukur'un en azılı katiliydi, şimdi Netflix'in dizisine gidiyor! 7

The Protector, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenen ve sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın macerasını anlatıyor. Dizinin kamera arkasında ise son yıllarda yıldızı parlayan yönetmen Can Evrenol ile birlikte Umut Aral, Gönenç Uyanık ve ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki yer alıyor.

Çukur dizisindeki Elvis karakteriyle dizide aksiyon dolu sahneler imza atan Saygın Soysal, bu kez yeni dizisinde bambaşka bir karakteri oynayacak.

Saygın Soysal’ın canlandıracağı Mergen ise kendini amacına adamış bir karakterdir. Ne dünya zevkleri ne de hayatın içindeki başka bir şey… Görevini başarmaktan başka hiçbir arzusu yoktur. Bu yüzden tüm insani duygulara karşıdır, özellikle aşka. Kelimelerle arası çok iyi olan Mergen’in ikna kabiliyeti çok yüksektir.