Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı, resmen sağ gösterip sol vurdu! Gerçek fotoğrafla çıktı!

Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı, resmen sağ gösterip sol vurdu! Gerçek fotoğrafla çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Günlük dizi Adını Sen Koy’da ilk kez ekrana gelen Hazal Subaşı, bir kaç yıl içinde hızla yükselerek başarılı oyunculuğu sayesinde Çukur dizisinde oynamaya kadar geldi. Oyuncu, bir güzellik yarışmasının ardından günlük dizide oynamış ancak prime time dizilerini izleyenlerin tanımadığı bir isimdi. Daha sonra Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizinin ardından TRT’nin Halka dizisinde rol aldı.

Oyunculuğuna kattıkları sayesinde yükselişi hızlandı ve geçtiğimiz sezon Çukur dizisine Nehir karakteriyle katıldı. Hazal Subaşı, usta ve genç pek çok başarılı ismin arasında dikkatleri çekmeyi başardı. Kariyerinde ciddi bir basamk olan Çukur dizisinin yeni sezonunda olup olmayacağı ise merak konusuydu.

Oyuncu Nehir karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Ayrıca Aliço’su Rıza Kocaoğlu ile de aşk yaşamaya başladı ve yaz tatilini de birlikte geçirdiler. Ancak yaşanan ilginç bir durum, Hazal Subaşı’nın yeni sezonda Çukur’dan ayrıldığı şeklinde kafaları karıştırdı…

Zira dizinin çekimleri Ağustos’un ortasında başlamış ve bütün oyuncular tatillerini bitirip İstanbul’a dönmüştü. Oyuncuların zaman zaman yaptıkları paylaşımlardan da dizinin çekimlerinin başladığı anlaşıldı. Fakat Hazal Subaşı bu süreçlerde sürekli olarak yaz tatilinden pozlar paylaştı. Sanki hala tatildeymiş imajı yarattı.

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı, resmen sağ gösterip sol vurdu! Gerçek fotoğrafla çıktı! 9

Çekimlerin başladığı bir dönemde onun hala tatilde olmasını kimse anlayamadı! Geçtiğimiz günlerde de yaptığı son paylaşıma ‘Tatil bitti’ notunu düşerek yine kafaları karıştırdı!

Takipçileri haklı olarak Çukur’dan ayrıldığını, çekimlere gitmemesinin nedeninin de bu olduğunu düşündü ancak gerçek, Çukur’un yeni sezon tanıtımlarında da görünmemişti. Diziden ayrıldığı düşünüldü oyuncunun. Ancak Show TV’nin sosyal medya hesabından paylaşılan bir fotoğrfla, durum netleşti! Hazal Subaşı, aslında çekimlerdeydi ve tatil pozları paylaşarak takipçilerine fena ters köşe yapmıştı!

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı, resmen sağ gösterip sol vurdu! Gerçek fotoğrafla çıktı! 10

Hazal Subaşı, bugün ilk kez tatil fotoğraflarından sonra diziyle ilgili bir paylaşım yaptı ve kafalardaki ‘ayrıldı mı?’ sorularına da net bir yanıt vermiş oldu…

<•••> Çukur bu akşam başlıyooorr???????????????? #çukurs4 ????

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı, resmen sağ gösterip sol vurdu! Gerçek fotoğrafla çıktı! 11

İşte Çukur yeni sezon tanıtımı: