Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’nin sarmaş dolaş olduğu İtalyan güzeli kim?

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’nin sarmaş dolaş olduğu İtalyan güzeli kim?

tarafından ker_def

Aras Bulut İynemli’ye İtalya güzeli eşlik etti

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli reklam yüzü olduğu DeFacto’nun yeni reklam filmi için İtalyan top model Laura Grassi ile kamera karşısına geçti.

DeFacto’nun yeni sezon jean koleksiyonunun tanıtıldığı filmin çekimleri Balat, Sirkeci Garı ve İstinye Limanı gerçekleşti. Çekimler sırasında Laura Grassi ile Aras Bulut İynemli eğlenceli anlar yaşadı.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin sarmaş dolaş olduğu İtalyan güzeli kim? 9

En trend ürünler ve uygun fiyatlarla modanın adresi olan DeFacto’un yeni reklam filminde yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’ye İtalyan Top Model Laura Grassi eşlik etti.

DeFacto’nun yeni sezon jean koleksiyonunun tanıtıldığı filmin çekimleri, Balat, Sirkeci Garı ve İstinye Limanı’nda gerçekleşti.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin sarmaş dolaş olduğu İtalyan güzeli kim? 10

Güzelliği ile görenleri büyüleyen Laura Grassi ile genç kızları karizmatik halleri ile kendine hayran bırakan Aras Bulut İynemli’nin eğlenceli anlar yaşadığı reklam filminde, ikilinin birbiriyle olan uyumları gözlerden kaçmadı.

DeFacto bugün 24 ülkede, yarın dünyanın her yerinde

Pantolon, gömlek, etek ve montlardan oluşan jean koleksiyonunun tanıtıldığı filmde, ‘Nerden aldın’ sorusuna cevap olarak, Fas, Arnavutluk, Lübnan ve Moskova’ya kadar her yerde DeFacto yanıtı alınıyor.

“Türkiye’nin markası DeFacto, bugün dünyanın 24 ülkesinde yarın dünyanın her yerinde” sloganıyla yayınlanacak.

Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin sarmaş dolaş olduğu İtalyan güzeli kim? 11