Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un yeni belası şoke edecek! İrem Sak, sır gibi saklanan Seren Erdenet için ilk kez konuştu…

Çukur’un yeni belası şoke edecek! İrem Sak, sır gibi saklanan Seren Erdenet için ilk kez konuştu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur dizisi bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Diziye yeni katılan bir karakter var ki önümüzdeki günlerde çokça konuşacağız! Güldür Güldür’den ayrıldıktan sonra son olarak ekranlara Bir Aile Hikayesi dizisiyle gelen İrem Sak, bu kez Çukur’un belalı ailesi Erdenet’lerin kötü kızı Seren olarak karşımıza çıkacak.

İlk kez bu kadar kötü bir karakteri oynayacak olan İrem Sak, Show TV’nin Pazar Sürprizi programına verdiği bir röportajda “Erdenet ailesine yakışan bir kız” diye konuştu. Heyecanlı olduğunu da sözlerine ekleyen oyuncu, “Bu sefer farklı. Kötü bir karakter olarak seyircinin karşısında olacağım” dedi. Erdenet ve Koçovalılar’ın savaşında sır gibi saklanan karakteriyle ilgili ser verip sır vermemek için çabaladı oyuncu.

İrem Sak, dizide ilk rol alacağı gece hiç uyumadığını, çok heyecanlandığını ifade ediyor. “Ekip o kadar oturmuş bir ekip ki 3 sezondur gerçekten kaynaşmışlar. Orada sanki tayini çıkmış yeni öğrenci modundayım. Hani beni sevin der gibi. O gerginliği atacağım inşallah” diye konuştu.

Oyuncu, Çukur dizisini bir izleyici olarak izlediği dönemde en çok Cumali karakterini beğendiğini de sözlerine ekledi.

İrem Sak’ı bugün ilk kez kötü bir rolde ve Çukur gibi ekrana damgasını vurmuş bir dizide izleyeceğiz. Seren Erdenet karakteri, en çok merak edilen karakterlerden birisi. İzleyip hep birlikte göreceğiz…

Çukur'un yeni belası şoke edecek! İrem Sak, sır gibi saklanan Seren Erdenet için ilk kez konuştu... 7

Yeni sezon hakkında…

4.sezonun ilk bölümü merak ve heyecan ile bekleniyor… Fragmandan yansıyan detaylar bu sezonun Erdenet ailesinin hikayeye geniş şekilde katılması ile geçeceğini, Yamaç ile Arık Böke’nin de büyük bir savaş yaşayacağını anlatıyordu…

Çukur bu akşam 4. sezonun 1. bölümüyle ekrana gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar… Çukur, en büyük düşmanıyla savaşa girmek üzeredir. Emir’in Erdenetler hakkında yaptığı haber Çukur ve Erdenetleri bir kez daha karşı karşıya getirecek. Yamaç ve Arık kozlarını birebirde paylaşırken Yamaç, en büyük Erdenet’in dikkatini çekecek.

Erdenetler ve Çukur arasındaki savaşta bütün dengeleri değiştirecek kişi olan Cengiz, Yamaç hakkında önemli bir karar verecek. Cengiz’in Yamaç hakkındaki planı büyük merak uyandırırken Arık’ın bir sonraki hamlesi ise Yamaç’ı yüzleşmeye en korktuğu şeyle karşı karşıya getirmek olacak.

Çukur dizisinde meydan Yamaç ve Arık Böke’ye kaldı! 1

Koçovalıların evinde düğün hazırlıkları sürerken Karaca’nın kendi kaderini çizmek için kurduğu gizli planlar Azer dahil herkesin hayatını etkileyecek. Ailesini bir arada tutmak ve mahallesini korumak için her şeyi yapan Yamaç’ın aylardır kaçtığı kabusla yüz yüze geldiği anlar nefesleri kesecek.