Ana sayfa Dizi Haberleri Dizide birbirlerini yemişlerdi! Aslı Enver’e İstanbullu Gelin’deki belalısından sürpriz not!

Dizide birbirlerini yemişlerdi! Aslı Enver’e İstanbullu Gelin’deki belalısından sürpriz not!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4 sezon devam eden ve geçtiğimiz yıl Haziran ayında ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisi, hem hikayesiyle hem de oyunculuklarıyla uzun süre akıllarda kalmaya devam edecek. Star TV’de ekrana gelen dizi, gerçek bir hikayeye dayanmaktaydı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden diziye uyarlanmıştı.

Aslı Enver ve Özcan Deniz’in ekran uyumlarının tutması, ikilinin oyunculuklarının yanı sıra İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Tamer Yiğit, Tilbe Saran, Dilara Aksüyek gibi oyuncularla birlikte dizinin hem hikayesi hem de genç ve usta isimleri birleştiren tarafı izleyici için de çekici bir faktördü. Sadece ekran önünde değil, kamera arkasında da iyi dostluklar kurulduğunu oyuncuların yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından hala görüyor izleyiciler.

Dizide iki eltiyi oynayan Dilara Aksüyek ve Aslı Enver’in yıldızları hiç barışmamıştı. Dizinin sonlarına doğru dost olmayı başaran ikilinin kamera arkasındaki durumu ise bambaşka! Dilara Aksüyek’in oynadığı İpek karakteri, hayatı boyunca Süreyya’yı kıskanmış bir kişilikti. Süreyya ise neler olduğunu anlamadan onunla iyi geçinmeye çalışan dürüst bir insandı. İpek, diziyi izleyenlere 4 sezon saç baş yoldurdu adeta!

Ancak tabii bunların hepsi kurgu ve kamera arkasındaki durum bambaşka! İki oyuncunun her ne kadar başarılı oyunculuklarıyla ekran başındakilerin aklını karıştırsa da gerçek hayatta iki iyi dost oldukları anlaşılıyor.

Dilara Aksüyek geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla göstermişti bunu. Balon görünce diziye atıfta bulunup Aslı Enver’i etiketlemişti sosyal medyada. Enver de bu güzel sürprizi kendi hesabında yayınlamıştı.

Dizi bitti, dostluk baki! İstanbullu Gelin dizisindeki eltisinden Aslı Enver'e sürprizli foto! 13

Dilara Aksüyek’ten yeni bir paylaşım daha geldi. Şu sıralar Babil dizisinde rol alan Aslı Enver’in İstanbullu Gelin’de kader birliği yaptığı, 4 sezon kol kola çalıştığı Dilara Aksüyek ile dostlukları, bu paylaşımla daha da netleşti.

Aksüyek, Enver’i etiketlediği paylaşımına yazdığı sözlerle arkadaşını hayli mutlu etti… Aksüyek, “Sanırım dünyanın en güzel ve en iyi kalpli arkadaşı” sözleriyle Aslı Enver’e sevgisini dile getirdi.

İşte o paylaşım…

Dizide birbirlerini yemişlerdi! Aslı Enver'e İstanbullu Gelin'deki belalısından sürpriz not! 7