Ana sayfa Dizi Haberleri O artık bir plaza beyefendisi! Alperen Duymaz yeni rolüyle çok şaşırtacak!

O artık bir plaza beyefendisi! Alperen Duymaz yeni rolüyle çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akgün karakterini canlandırdığı Son Yaz dizisiyle kariyerinin olgunluk dönemine geçen Alperen Duymaz bugünlerde yeni projesi için hazırlanıyor. Yetenekli oyuncu yeni projesinde alışılmışın dışında bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak.

Alperen Duymaz son dönemin yeteneğiyle öne çıkan genç oyuncularından biri. Küçük Tatlı Yalancılar dizisiyle adım attığı dizi dünyasında kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Tiyatro kökenli yakışıklı oyuncu Çukur ve Bodrum Masalı dizileriyle yeteneğini pekiştirdi.

Genç oyuncu geçtiğimiz iki sezon rol aldığı Son Yaz dizisiyle artık kariyerini bambaşka bir noktaya taşıdı. Duymaz, dizide canlandırdığı Akgün isimli karakterdeki başarısıyla artık bir yetişkin olduğunu kanıtladı.

O artık bir plaza beyefendisi! Alperen Duymaz yeni rolüyle çok şaşırtacak! 7

Alperen Duymaz şimdi yeni projesinin heyecanı içinde. Yetenekli oyuncu Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Erkek Severse isimli yapımda rol alacak. Bu, Alperen Duymaz’ın ilk dijital projesi olacak.

Ancak bu dizide Alperen Duymaz bir başka ilki daha yaşayacak. Bugüne kadar öğrenci ya da mafya karakterlerini canlandıran Duymaz bu kez hayranlarının karşısına bir plaza erkeği olarak çıkacak. Dijital pazarlama şirketi sahibi Kenan karakterine hazırlanan oyuncu, 13 bölüm sürecek ola hikaye ile farklı bir rolü izleyicinin karşısına çıkartacak.

Son Yaz’da mafya babası bir adamın kendisi gibi mafya bir oğlunu canlandıran Duymaz bu kez beyaz yakalı plaza çalışanı yakışıklı bir adam olarak ekrana gelecek.

Alperen Duymaz’ın başrolde birlikte yer alacağı kadın oyuncu için arayışlar devam ediyor. Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni ise Ömür Atay oldu.