Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya eski dizisinin en güçlü rakibi oldu!

Erkan Petekkaya eski dizisinin en güçlü rakibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, geçen sezon tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizide canlandırdığı Sadi karakteri ile büyük beğeni topladı.

Konuk oyuncu olarak katıldığı dizide izleyicilerin Sadi’nin hikayesini çok sevmesinin ardından Erkan Petekkaya da birçok isme göre çok daha uzun süre yapımda kaldı. Genelde karakterler için 5-6 bölüm hikayede kalan ünlü isimlerin aksine Erkan Petekkaya tam 21 bölümde yer aldı.

Kırmızı Oda dizisinin geçen sezon çok başarılı bir yapım olmasının altında Erkan Petekkaya’nın etkili oyunculuğu da önemli bir faktör olarak dikkat çekmişti. Şimdi ünlü oyuncu Kırmızı Oda dizisine rakip oldu.

Erkan Petekkaya eski dizisinin en güçlü rakibi oldu! 7

Star TV ekranında 29 Ekim Cuma akşamı başlayacak olan Sana Söz dizisinde Ömer isimli polis karakteri ile ünlü oyuncuyu çok farklı bir rolde izleyeceğiz.

Kırmızı Oda dizisinde Sadi bir mafya lideri idi. Sana Söz dizisindeki Ömer ise polis… Yani zıt karakterler ile Erkan Petekkaya, aylar sonra izleyici karşısına çok farklı bir şekilde çıkacak.

Kırmızı Oda ile Sana Söz dizileri arasında da reyting noktasında önemli bir rekabet yaşanacak. Erkan Petekkaya geçen sezon reytingini yükselttiği Kırmızı Oda’yı bakalım Sana Söz isimli yeni dizisiyle geçebilecek mi?

29 Ekim Cuma akşamı iki dizi ilk kez karşı karşıya gelecek. İkinci sezonda düşüşte olan Kırmızı Oda için bir güçlü rakip daha geldi. Bakalım Sana Söz dizisi ile Erkan Petekkaya hayranlarını Star TV ekranına çekebilecek mi?