Ana sayfa Dizi Haberleri Cumali, o hikayeyi boşuna anlatmadı! Çukur’daki final sahnesinde çok ince bir ayrıntı var!

Cumali, o hikayeyi boşuna anlatmadı! Çukur’daki final sahnesinde çok ince bir ayrıntı var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
2. sezon 8. bölümüyle dün akşam Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde, dikkatli izleyicilerin gözden kaçırmadığı bir detay vardı.

Celasun’un karısı Akşın, Çeto’nun eline düştü. Bunu fırsat bilen Çeto, Celasun’dan çok zor bir iş istedi.

Akşın’ın hayatından endişe eden Celasun, önce Saadet’ten yardım isteyen çocuğu Yamaç’a götürdü. Onun bu işin içinde bir tezgah olmadığına inanmasını sağladı.

Önce durumu anlamayan izleyici, daha sonra Celasun’un bile bile çocuğu Yamaç’a götürdüğünü anladı. Celasun mecbur kalmıştı ama asıl görevi başkaydı.

Çeto, Cumali’yi istiyordu. Onu indirmek için de Akşın’ı kullandı. Cumali ve Celasun, Karakuzular’ın laboratuvarını çökertmek için harekete geçtiklerinde, Cumali, arabada Celasun’a karga ve tilkinin hikayesini anlattı.

Cumali, o hikayeyi boşuna anlatmadı! Çukur'daki final sahnesinde çok ince bir ayrıntı var! 7

Aslında dikkatli izleyiciler, buradaki ince detayı çoktan anlamıştı. Cumali, öylesine tedbirli bir adamdı ki hiç bir şeyi şansa bırakmıyordu. Aslında Celasun ile yola çıkarken olabileceklerin de farkındaydı.

Bu yüzden Celasun’a anlattığı hikayeden sonra ‘Sen uçmayı biliyor musun damat?’ diye sordu. Celasun da ‘Uçabiliyorum abi’ dedi.

Sahnenin devamında ise Celasun’un Cumali’ye silah çektiği görüldü. İşte bu sahneye sosyal medyadan pek çok yorum yağdı. Cumali’nin zaten bu durumu sezdiği ve hikayeyi bu yüzden anlattığı, Celasun’un tuzağına düşmeyeceği ve silahın da zaten boş olduğu şeklinde yorumlar yapılmakta.

Bakın bir izleyiciyi durumu nasıl ifade ediyor:

“Hikaye yi anlatmasının sebebi zaten, ben senin tuzaklarını yemem.
Ben kargayım uçmasını bilirim.
Ama sen kanatsız çakılacaksın.
Yanii silah boş…”

Bakalım tahminler gerçekten tutacak mı? Cumali, o kurşunun hedefi mi olacak, Celasun bu işten nasıl kurtulacak ve Akşın’ın başına bir şey gelecek mi? Tüm bu sorular bir sonraki bölümde yanıt bulacak ama Cumali’den herkesi ümidi fazla…

İşte Celasun’un Mahsun ve Çeto’nun oyununa istemeden de olsa dahil olduğu o anlar:

İşte Cumali’nin anlattığı dikkat çekici o hikaye ve Celasun’un silah çektiği o anlar: