Ana sayfa Dizi Haberleri Cumali öldü mü yaşıyor mu? Çukur’un bu can alıcı sorusunu aslında İdris yanıtladı!

Cumali öldü mü yaşıyor mu? Çukur’un bu can alıcı sorusunu aslında İdris yanıtladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show’un yeni sezondaki iddialı dizisi Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde izleyenlerin kafasını karıştıran sahneler yaşandı.

Dizinin başından beri akıbeti bir türlü anlaşılamayan Cumali ile ilgili önce çok çarpıcı bir sahne ekrana geldi. İdris, Vartolu’nun oğlu olduğunu öğrendikten sonra Kahraman’ın mezarına koştu. Ancak mezar taşının yanında bir de Cumali adına mezar olduğu görülünce kafalar iyice karıştı.

Cumali ile ilgili izleyenlerin beklentisi büyük. Bir süre önce Cumali’nin Kahraman’ın ikizi olduğu ve Mustafa Üstündağ’ın Cumali olarak diziye döneceği çok konuşulmuştu. Ancak Tehlikeli Karım dizisinde oynayacağı öğrenilen Mustafa Üstündağ’ın Cumali olamayacağı gündeme geldi. Cumali’nin hapiste olduğu zaman zaman dizide dillendiriliyor ama mezar taşını görenler tabii ki olanlara anlam veremedi.

Ancak ilerleyen sahnelerde İdris ve Yamaç’ın konuşmalarından durum daha net anlaşıldı. Dikkatli izleyenler ise mezar taşındaki ayrıntıyı kaçırmadı. Cumali’nin doğum ve ölüm tarihleri durumu açıklıyordu. Doğum 1945, ölüm 1971 olarak görülüyor. Yani Kahraman’ın yanındaki Cumali, Yamaç’ın kardeşi-İdris’in oğlu olan Cumali değil. Aileden başka bir kişi mezarda yatan. Onun ismini de İdris oğluna vermiş. Belki de doğum tarihi itibariyle İdris’in ağbisi olabilir.

 

Cumali öldü mü yaşıyor mu? Çukur'un bu can alıcı sorusunu aslında İdris yanıtladı! 7

Yani bir isim benzerliği sadece. Cumali hala yaşıyor aslında ve hapiste. İşte İdris’in konuya açıklık getiren o sahnedeki konuşması: