Ana sayfa Dizi Haberleri Cüneyt Arkın’ın Kuruluş Osman’a katılmasının başka bir misyonu var!

Cüneyt Arkın’ın Kuruluş Osman’a katılmasının başka bir misyonu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatan, atv ekranının ilgiyle izlenen dizisi Kuruluş Osman beğeni toplamıştı. Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak görüldüğü için yapıma yönelik çeşitli eleştiriler de var. Özellikle Burak Özçivit’in rolün ağırlığını henüz kaldıramadığını düşünenler bulunuyor. Daha önce Diriliş Ertuğrul’da rol alan Serdar Gökhan bu tür bir eleştiri yaparak, dikkatleri çekmişti.

Burak Özçivit’in destekçileri ise diziden ve performansından memnun olduğunu sosyal medyadaki paylaşımları ile gösteriyor. Kuruluş Osman’ın ikinci sezondaki en önemli sürprizi kuşkusuz usta aktör Cüneyt Arkın… 82 yaşındaki ünlü oyuncu, bugüne kadar sayısız rolde ve Osmanlı döneminde geçen filmlerde rol aldı.

Kuruluş Osman dizisine Cüneyt Arkın’ın katılması aslında çok anlamlı bir çaba… Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın bu anlamlı çabasının aslında bir misyonu var… Bu misyonun ne olduğunu ise Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu köşe yazısında şöyle ifade etti:

“‘Kara Murat’, ‘Malkoçoğlu’, ‘Osmanlı Kartalı’ gibi Türk kahramanlarını oynadığı filmlerle sinemaseverlerin gönlünde taht kuran 82 yaşındaki Cüneyt Arkın, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatan dönem dizisi ‘Kuruluş Osman’ın kadrosuna katıldı. Arkın’a saygı duruşudur bu. O yüzden kutluyorum yapımcı Mehmet Bozdağ’ı… Burak Özçivit’in ‘Osman Bey’i oynadığı dizinin ikinci sezonunda Arkın, ‘Aksakalılar’ın lideri’ olarak kamera karşısına geçecek.”