Ana sayfa Sosyal Medya Saygı dizisinde büyük tedirginlik yaşatan sorun!

Saygı dizisinde büyük tedirginlik yaşatan sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Blu TV için çekimlerine devam edilen Saygı dizisiyle ilgili son gelişmeler büyük kaygı yarattı… Dizinin ekibinde koronavirüs vakasının ortaya çıkması, çekimlerin durmasına sebep oldu.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı, Boran Kuzum ve Miray Daner’in de buluştuğu dizinin setinde büyük bir panik hakim.

Korona paniğinin nedeni ise dizinin çekim ekibinden birkaç kişinin koranavirüs testinin pozitif çıkması… Ayrıca yönetmenin de testinin pozitif çıktığına yönelik bilgiler var.

Bu haberin yayılmasının ardından tüm ekip ve oyunculara test yaptırılıyor. Çekimlere de ara verilmiş durumda. Saygı dizisinde ilk 4 bölümün çekimleri ise tamamlandı.

Saygı dizisinde büyük tedirginlik yaşatan sorun! 7

Bilindiği üzere Saygı, Ercüment Çözer’in hikayesinin anlatıldığı yeni bir yapım. Behzat Ç’den türetilen bir dizi olmasının yanı sıra, Blu TV’nin aslında bir özür projesi… Behzat Ç. hayranlarını platformuna taşıyan Blu TV, sadece tek bir sezon diziyi sürdürebilmişti. Sonrasında yaşanan problemler nedeniyle Behzat Ç rafa kaldırılmıştı. Ardından ise Blu TV tarafından Saygı dizisi ortaya atıldı ve heyecanla da bekleniyor.