Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisine bebek geliyor, heyecan dorukta!

Sefirin Kızı dizisine bebek geliyor, heyecan dorukta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Duygu karakteri ile akıllara kazınan Ayşecan Tatari, şu sıralar hamileliğin keyfini sürüyor. Anne olmaya hazırlanan oyuncu, Çocuklar Duymasın dizisinden sonra kariyerine devam etmek istemedi.

Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer karakteri ile izleyicilerle buluşan Edip Tepeli ile evli olan Ayşecan Tatari, hamileliğinde 7 ayı geride bıraktı ve doğuma da az bir zaman kaldı.

Sefirin Kızı dizisinin oyuncusu olan Edip Tepeli de baba olacak olmanın heyecanı içinde. İki ünlü ismin instagram hesabından yayınladıkları fotoğraflarına ilgi büyük oldu.

“Etim etine değende, elimi karnına koyan da… Bebek kıpır kıpır kıpırdar” notuyla paylaşım yapan Ayşecan Tatari, takipçilerinden de birçok övgü mesajı aldı ve bebeğini sağlıkla dünyaya getirmesi dilekleri yapıldı.

Sefirin Kızı dizisine bebek geliyor, heyecan dorukta! 7

Edip Tepeli ile Ayşecan Tatari, 2017 yılında New York’ta evlenmişti. Edip Tepeli, Sefirin Kızı dizisindeki rolü ile öne çıktı ve geniş kitleler tarafından da bir hayli sevildi.