Ana sayfa Sosyal Medya Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan!

Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı oyuncu Alp Navruz ile birlikte Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Birlikte rol aldıkları Ada Masalı adlı dizinin çekimleri sırasında tanışıp, arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen iki ünlü oyuncunun romantik anları magazin basınının objektifinden kaçmadı.

Denizde romantik anlar yaşayan ünlü çiftten Ayça Ayşin Turan instagram hesabından da tatil pozlarını paylaşıp doğal güzelliğiyle takipçilerini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan! 8

Oyuncu paylaşımına; “Biraz güneş biraz mutluluk biraz da nofilter canım” notunu düştü. Instagram’da 5.8 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun fotoğrafları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı. Sevgilisi Alp Navruz da fotoğraflara kayıtsız kalmayarak kalp emojisiyle yorum yaptı.

Doğal güzelliğiyle göz kamaştıran bir isim; Ayça Ayşin Turan! 9

Denizde keyifli halleriyle dikkat çeken ikiliden Ayça Ayşin Turan aşklarının ilk zamanlarında basın mensuplarının  “Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna; “Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda.”cevabını vermişti.