Ana sayfa TV Programları Cüneyt Asan ve Adnan Şahin, NTV’deki Halkın Mutfağı ilk bölümüyle Şanlıurfa’da

Cüneyt Asan ve Adnan Şahin, NTV’deki Halkın Mutfağı ilk bölümüyle Şanlıurfa’da

tarafından ker_def

Halkın Mutfağı ilk bölümünde tarihin sıfır noktası Göbeklitepe’den yola çıkıyor. Urfa’yı karış karış gezen Cüneyt Asan ve Adnan Şahin şehrin 14 bin yıllık mutfak geleneğinin izini sürüyor. Bu bölümde Urfa’yla özdeşleşen isot, patlıcan ve fıstığın tarladan sofraya uzanan serüveni izleyiciyle buluşacak. Halkın Sofrası Şanlıurfa bölümü 6 Aralık Pazar günü saat 11:15’te NTV ekranlarında.

Halkın Mutfağı yolculuğuna tarihin sıfır noktası Göbeklitepe’den başlıyor. Günaydın Restoranları Kurucu Ortağı Cüneyt Asan ve Anadolu Halk Mutfakları Araştırmacısı ve Yazar Adnan Şahin, Urfa lezzetlerinin izini sürmek için şehrin altını üstüne getiriyor.

‘Emek olmadan yemek olmaz’ ilkesiyle yola çıkan programda Cüneyt Asan ve Adnan Şahin Urfa’yla özdeşleşmiş isot, patlıcan ve fıstığın tarladan sofraya olan yolculuğunu yerel üreticilerden dinliyor. Şehrin 14 bin yıllık mutfak geleneği ve her biri hafızalarda yer etmiş lezzetleri yerel üreticiler, lezzet ustaları ve yöre sakinlerinin sohbeti ve ikilinin eğlenceli sunumuyla ekrana geliyor.

‘Emek olmadan yemek olmaz’ ilkesiyle yola çıkan programda Cüneyt Asan ve Adnan Şahin lezzetin peşindeki isimsiz kahramanların; tarlalarına, evlerine ve dükkanlarına misafir oluyor. Kadim lezzetlerin üretilmesi için verilen emeği, dökülen göz nurunu ekranlara taşıyor. Programın sonunda ise emek verenler ile bu lezzeti deneyimleyen herkes kadim lezzetlerle donatılmış sofranın etrafında buluşuyor. Anadolu’nun kadim lezzetlerini ilk ağızdan gözlemleyeceğiniz Halkın Mutfağı, Cüneyt Asan ve Adnan Şahin’in sunumuyla 6 Aralık Pazar saat 11.15’te NTV ekranlarında.