Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizinin kadrosu bomba gibi; Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ geliyor!

Yeni dizinin kadrosu bomba gibi; Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Dizi dünyasında yeni projeler bitmek bilmiyor. Yapım firmaları farklı hikayeler için üretmeye devam ediyor. En son Bay Yanlış dizisiyle öne çıkan Gold Film’in yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin ismi Yaşı 19 olacak. Başrollerde ise Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ buluşacak. Bilindiği üzere Avşar kızı uzun süredir dizilerde rol almıyordu. Bu proje ile etkili bir dönüş yapacak. 2015-2016 sezonunda Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Safiye Sultan olarak izlediğimiz Hülya Avşar’ın dönüşü hayranlarını da çok mutlu edecek.

Mehmet Aslantuğ ise en son Kardeş Çocukları dizisinde geçen yıl rol aldı. Usta oyuncu, 2020 yılına ise Bir Anenin Günahı isimli dizi ile başladı. Ancak pandemi süreci nedeniyle ertelenen dizinin, Kanal D için yenilenen kadrosunda yer almamayı tercih etti.

Deniz Çakır ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan haksız şekilde gönderildikten sonra, Vurgun isimli dizide kısa süre yer almıştı.

Bu üç usta ismi buluşturan yeni dizi Yaşı 19’un diğer oyuncu kadrosu ve hikayesi de çok merak ediliyor.

Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar ise 25 yıl sonra yeniden aynı sette buluşacak. İkili daha önce Bir Kadının Anatomisi isimli filmde birlikte yer almıştı.