Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim ile yeni bir yer daha keşfetti!

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim ile yeni bir yer daha keşfetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV için hazırlıkları yoğun bir tempoda devam eden Seni Çok Bekledim isimli dizide İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz başrollerde yer alıyor. İki ünlü isim de milyonlarca dizi hayranı tarafından merakla bekleniyor.

İstanbullu Gelin dizisindeki Faruk performansından sonra Özcan Deniz’i hayranları çok özlemişti. İrem Helvacıoğlu ise Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile müthiş bir çıkış yaptı ve şimdi de bu kariyer yükselişini yeni dizide başrolü kaparak taçlandırdı.

Seni Çok Bekledim dizinin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı. Katar’ın Doha kentindeki çekimler için de ekip ülkeye gitti. İrem Helvacıoğlu, Katar’daki günlerinden bazı fotoğraflarla takipçileri ile etkileşim halinde kalıyor.

Doha pozları ile dikkat çeken oyuncu, güzelliğini yansıtırken, mutluluk saçtığı haliyle de keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim ile yeni bir yer daha keşfetti! 8

İki gün içende üst üste paylaşımlar yaparak heyecanı da artıran Helvacıoğlu’na hayranlarından binlerce beğeni geldi.

“Çok güzelsin, seni çok seviyorum” gibi iltifatlarda da bulunan takipçileri, özellikle de dizideki rolünü heyecanla beklediklerini vurguluyor.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim ile yeni bir yer daha keşfetti! 9