Ana sayfa Dizi Haberleri Daha neler duyacağız? Sen Anlat Karadeniz’de bir sır daha ortaya döküldü

Daha neler duyacağız? Sen Anlat Karadeniz’de bir sır daha ortaya döküldü

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
33. bölümü ekrana gelen atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisinde geçmişe dair bir sır daha ortaya döküldü.

Fikret’in, Vedat’ı nereden tanıdığı ortaya çıktı. Daha önce Vedat’ın babası Turgut’un yanında çalıştığı anlaşılan Fikret, babasının kendisine ihanet ettiğini söyledi.

Vedat, Fikret’in babasını tanıdığını duyunca çok şaşırdı ama hikayenin detaylarını duyunca gözlerinden yaşlar akmaya başladı.

18 yaşında Vedat’ın babası ile tanışan Fikret, onun yanında koruması ve sağ kolu olarak çalışmış, istediği her işi yapmış, arkasını temizlemiş ama onun ihanetine uğramıştı.

Daha neler duyacağız? Sen Anlat Karadeniz'de bir sır daha ortaya döküldü 7

Vedat’ın babasının gırtlağını kestiğini öğrendikten sonra onu bulan Fikret, 15 yaşında oğlu gibi gördüğü ve sahip olduğu her şeyi kazanmasını sağladığı Vedat’a, kendi intikamını aldığı için borçlu olduğunu düşünerek onun yanında durduğunu anlattı.

Vedat, duyduğu bu gerçekler karşısında büyük şoka uğradı. Fikret’in yıllarca onu kollamasının nedeninin, babasını öldürmüş ve Fikret’in de intikamını almış olmasından dolayı olduğunu öğrenmek onu çok sarstı.

Vedat, tam giderken o kadının kim olduğunu sordu Fikret’e. Bu soruya yanıt vermeyen Fikret’in aşık olduğu ve babasının elinden aldığı kadının isminin Gülendam olduğu ve onun Vedat’ın annesi olduğu ortaya çıktı.

Annesinin Fikret ile gönül ilişkisi olduğunu öğrenince Vedat nasıl bir tepki verir ilerleyen bölümlerde göreceğiz ama Fikret’in neden Vedat’ın yanında durduğu da bu sırrın ortaya çıkmasından sonra daha iyi anlaşıldı.

Fikret’in yıllar önce Saniye’ye aşık olduğu ve Tahir’in ismini aldığı amcası ile kaçmasından sonra ikisini bulup öldürdüğü de öğrenilmişti. Böylece Fikret’in tek bir kadının değil iki kadının birden yasını tuttuğu anlaşılmış oldu.

İşte Fikret’in yıllar önce yaşananları itiraf ettiği o sahne:

İşte Vedat’ın annesi Gülendam ve Fikret’in ilk karşılaştıkları o sahne: