Ana sayfa Dizi Haberleri Dakika bir gol bir! Kadın dizisi ilk sahneden tepkilerin odağı oldu!

Dakika bir gol bir! Kadın dizisi ilk sahneden tepkilerin odağı oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Aylarca bekleyen izleyici, bu akşam nihayet Kadın dizisine kavuştu.

Hastanede bıraktığımız hikaye, yine oradan devam etti. Doruk, babasını gördü, Arif onu çeke çeke götürdü. Şaşkınlık içinde bakakalan Arif, bir anda sus pus oldu, Doruk’un ısrarlı sözlerine bile yanlış gördüğünü söyledi.

Üstelik annesine söylememesi için de onu tembihledi ama Doruk dayanamayıp annesine babasını gördüğünü söyledi ve bir şekilde bahçeye çıkmaya ikna etti. Arif ise yine sus pus vaziyette öylece bakakaldı.

Arif’in böyle bir durumda söylememesi izleyiciyi iyice delirtti. Doruk’u doğrulamaması ve hiç bir şey söylememesi, Arif’in Bahar’ın hastalığını düşünmesine yorulsa da hiç yakıştırılamadı! Arif karakterinden böyle bir hareket beklenmeyeceğini düşünüyor izleyiciler.

Tam da ayağına gelmiş bir tesadüfü yine Arif’in susmasıyla ve tam hastaneye girecekken Sarp’ı Pırıl’ın aramasıyla yine dakika farkıyla kaçırdı Bahar.

Tüm bu olanlardan sonra da izleyicinin sinirleri gerildi.

Aylardır Doruk ve Sarp’ın karşılaşmasından bir sonuç bekleyen izleyici çok sinirlendi ve sosyal medyadan dizinin ilk sahneleri izler izlemez mesaj yağdırmaya başladılar.

İşte o mesajlardan bazıları:

x