Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dalga geçer gibi yorum yaptılar! Zuhal Topal’la Sofrada programında şaşkına çevirdiler!

Dalga geçer gibi yorum yaptılar! Zuhal Topal’la Sofrada programında şaşkına çevirdiler!

tarafından zk zk
Hafta içi her gün Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programına kayınvalidelerin tuhaf eleştirileri ekran başındakilere adeta saç baş yoldurdu!
Televizyongazetesi/Detay

Programın dün ekrana gelen 138. bölümünde Kayınvalide Elfide Hanım ve gelin Seda Hanım’ın evine konuk olundu.
Sofrada kayınvalidelerin yemeklere yaptıkları yorumlar herkesi şoke etti!

Masaya geçilip servis başladığında ilk yemek olan çorbaya önce “İçinde biberin siyahlıkları var” yorumunu yapan kayınvalideler, gelinin bunların baharat olduğunu söylemesinden sonra bu durumu fazla kullanamadı!

Adeta bahane bulmak için birbirleriyle yarışan kayınvalideler, “tadını beğenmedim, damak tadıma uymadı, ekşi değil” gibi bahaneler üretmeye başladılar.

Bu yorumları şaşkınlıkla dinleyen Zuhal Topal, bu yorumlara katılmayarak “Sudan bahanelerle çorbayı kötülemeye kalkma. Mis gibi çorba. Bugüne kadar içtiğim en güzel çorbalardan biri” diye konuştu.

Her yemeği ilginç şekillerde eleştiren Gülsüm hanım, köfteyi de olmadık bir şekilde eleştirmeye başladı. Lor köftesinin içinde kıyma olduğunu söylediğinde herkesi şoke etti!

Lor peyniri ile yapılan köftede kıyma olmadığını gelin Seda Hanım söylese de lor köftesine de kıyma konulduğu iddiasında bulundu. Herkesi çok şaşırtan bu eleştiri üzerine Zuhal Topal, “Bu sefer yazıyorsun galiba! Karıştırıyor olmayasanız?” diye sordu.

Dalga geçer gibi yorum yaptılar! Zuhal Topal'la Sofrada programında şaşkına çevirdiler! 8

Gülsüm Hanım

Kereviz salatasına sıra gelince Zuhal Topal sordu “İçinde neler var?” diye. Gülsüm Hanım, “Beğenmedim” diyerek yanıtladı.

Leyla Hanım da kereviz salatasını beğenmeyince Zuhal Topal sordu “Nesi olmamış?”…Yediğinde lezzetli olmadığını, çatala alırken zorlandığını, soğuk olduğunu söyledi. Topal, bu yorumlara şaşkınlıkla bakakaldı.

Ağzıma layık değil diyen Fadime hanım da ayrı bir şaşkınlık yarattı.

Bu yorumları hayretle ve gülümseyerek dinleyen Zuhal Topal, Seda geline dönüp; “Canım her şeyin çok güzel olmuş. Ne diyeyim başka bir şey diyemiyorum ki! Seyircimize bırakıyorum artık!” diye konuştu.

Dalga geçer gibi yorum yaptılar! Zuhal Topal'la Sofrada programında şaşkına çevirdiler! 9

Topal daha sonra “Müthiş yorumlar. Harika!” diyerek kayınvalidelere kinayeli bir gönderme yapmayı da ihmal etmedi!

Macar kebabının ismi de masada gereksiz bir muhabbete neden oldu. Leyla Hanım, kendi gelininin Meksika usulü çorbasını kıskandığı yorumu üzerine Zuhal Topal devreye girip, “Hanımefendi, bu menüler önceden alınıyor ve kimsenin birbirinin menüsünden haberi olmuyor” diyerek uyardı.

Bulgur pilavında niye salça yok? Bezelye niye konserve?

Gülsüm Hanım, Macar kebabı ve pilavın tahta üzerinde servis edilmesine takıp “Pilavlar tahtada dağılıyor” şeklinde garip bir yoruma imza attı!

Kebabın içindeki bezelyenin konserve olması da ayrı bir eleştiri konusu oldu. Bu mevsimde taze bezelye olmayacağını hatırlatmasına karşın Gülsüm Hanım’ın “Her şey hazır” yorumu da çok şaşırttı. Gülsüm Hanım, pilava tavuk suyu konulmasına, içinde salça olmamasına ayrıca taktı ve gereksiz bir muhabbete girdi.

Zuhal Topal, bu garip eleştiriye kinayeli bir yorumla “Seda  diyor ki, bulgur pilavı her zaman yediğiniz gibi değil farklı olsun diye tavuk suyu ile yaptım diyor ama Gülsüm hanım diyor ki, niye tavuk suyu salçalı değil diye soruyor. Seda, bir tek bezelyem hazır, onun dışında hazır bir şey yok diyor. Gülsüm Hanım her şey hazır diyor. Bir tek bezelye hazır diyorum, o da diyor ki her şey hazır!” diyerek bu garip eleştiriye açıklamasıyla kinayeli bir tavır ortaya koydu!

Leyla Hanım, pilavın diri olduğunu iddia edince, Zuhal Topal bu duruma şaşkınlıkla bakakaldı. Topal, “Salatan da pilavın da yemeğin de gayet güzel. Tadını, tuzunu iyi ayarlamışsın, iyi pişmiş, sunumun da çok güzel, her şey çok güzel eline sağlık” diyerek yapılan tüm eleştirilerin de kayınvalidelerin yaptıkları yorumları adeta gömdü!

Yine strateji yapmaya çalışan kayınvalideler, her zaman olduğu gibi ekran başındakileri şaşırtmaya devam ettiler.

Seda gelin henüz yeni yemek servislerini götürüp tatlı almaya gider gitmez “Tatlı hala gelmedi” diyen Gülsüm Hanım, yine herkesi şoke etti! Kamera açısından bir kaç saniye önce çıkan gelinin arkasından söylenen bu durum kayınvalidesi Gülsüm Hanım ve Zuhal Topal’ın “Daha yeni gitti” diyerek bakakalmasına neden oldu!

Tarlaya gidip çilek toplasaydın!

2 renkli kup tatlısına Leyla Hanım, çok şık bir şekilde sunum yapılmasını beğendi ama tatlıya olmadık eleştiriler yaptı. “Tam ağzımın lezzetini bulamadım. Dışının görkemine, şu sunuma göre keşke içindeki daha güzel olsaydı” yorumuna Topal, “Bu tatlıyı beğenmediniz!?” diyerek şaşkınlıkla baktı.

Leyla Hanım’ın “Ağır yemekten sonra çok tatlı” yorumuna ise Zuhal Topal, “Buyrun eleştiriye gelin ” diyerek hafif yollu dalgasını geçti.

Tatlının üstündeki bisküvilerin dağınık olduğu ve kaşıkla bisküvilerin bastırılması gerektiğini söyleyen Gülsüm Hanım’a Seda gelin “Çok şaşkınım gerçekten! İnanamıyorum şu anda bu yoruma” ifadesini kullandı. Çileğin hazır olduğunu söyleyen Gülsüm Hanım, iyice şoke etti!

Zuhal Topal, “Bir tarlaya gidip çilek toplayıp gelseydin!” diyerek Seda geline takıldı.

Bu arada Gülsüm Hanım’ın yaptığı bir itiraf ise şoke etti!

Elfide Hanım’ın kendi gelinine az puan vermesi nedeniyle zaten beğenmemek üzere masaya oturduğu itirafını yaptı!

Zuhal Topal, “Ben böyle bir şey kabul etmiyorum. Böyle bir şey yapamazsınız! Çok büyük haksızlık! Olur mu canım öyle şey!” diyerek tepki verdi.

Seda geline kaç puan verdiler?

Fadime Hanım 8

Hülya Hanım 5

Leyla Hanım 3

Gülsüm Hanım 3

Zuhal Topal, düşük puan verilen kayınvalidelere “Asla bu sofranın hakkı 3 puan değildi” diyerek hak yiyen kayınvalideleri de eleştirdi. Topal, Seda geline 8 puan verdi.