Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi hızlı ilerliyor ama izleyici bir konuda endişeli!

Kuzgun dizisi hızlı ilerliyor ama izleyici bir konuda endişeli!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik, Levent Ülgen, Hatice Aslan gibi oyuncuların yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Kuzgun’ dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi.

Dünkü bölümde; Kuzgun Rıfat’ın hayatını kurtarmak için Şeref’i vurdu ve onun öldüğünü sandı. Ancak, Terzi’nin adamı olayları görüp ambulans çağırdı. Şeref’in ölümüne esas neden olan kişi ise onu kendisini sevgisiz büyüttüğü için kızan oğlu Bora oldu. Babasını vuran kişiyi de araştıran Bora bunun için çok uğraşmadı ve bölüm sonunda Ali ona gerçeği söyledi.

Daha 4 bölüm yayınlanmasına rağmen olayların oldukça hızlı ve akıcı geliştiği ‘Kuzgun’ dizisinde Dila da, aşkını itiraf etti ancak olumsuz cevap aldı.

Konuların çabuk çözülüp hikayenin akıcı ilerlemesi izleyicileri memnun etse de, izleyiciler Dila-Kuzgun aşkının bu kadar çabuk başlamamasını ve Kuzgun’un daha çok intikamına yoğunlaşmasını istiyor.

Öte yandan; olayların hızlı ilerlemesi ilk bölümler için bir avantaj iken bazı izleyiciler ise senaryonun bir süre sonra tıkanmasından diziyi ilerletecek konu bulunamamasından endişe ediyor.