Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol Furkan Palalı tüyo verdi; Fikret’in Züleyha’ya aşkı tekrar mı başlıyor?

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol Furkan Palalı tüyo verdi; Fikret’in Züleyha’ya aşkı tekrar mı başlıyor?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine üçüncü sezon itibariyle katılan Furkan Palalı, Fikret Fekeli karakteri ile izleyicileri kendine hayran ediyor. Duygusal sahnelerdeki performansının yanı sıra, aksiyon dolu anlarda da rolünün hakkını veren oyuncu, iyi bir sezon geçiriyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı Fikret karakteri için her konuda olduğu gibi aşk konusunda da çok mutlu olmadığını söyleyen Furkan Palalı, yaptığı açıklamayla gelecek için umut verdi.

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol Furkan Palalı tüyo verdi; Fikret’in Züleyha’ya aşkı tekrar mı başlıyor? 7
“Oldu zannetti, elinden kaçırdı. Müjgan ile daha önce de yaşamıştı zaten bu durumu. Şimdi başka bir hikayede yine aynı şekilde yüzü gülmüyor. Ama hayatın içinde hep vardır; olumsuzluklar, olumsuzluklar ve sonrasında bir dibe vurursun. Oradan sektiği yerde mutluluğu yakalarsın. O gecenin en karanlık anı dedikleri aslında artık çıkışa geçtiğin ilk saniye olabilir.”

Mehmet’in Züleyha’yı sevmesinden rahatsız olan Fikret, dizide her fırsatta bunu davranışlarıyla gösteriyor. Fikret’in Züleyha’ya olan duyguları sorulduğunda Furkan Palalı, “Şu anda biraz kalbine gömmüş bir tarafı var Fikret’in aşkını… Çok fazla dillendirmediği, hatta itiraf bile etmediği. Bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl tepkiler verecek.” diyerek genç adamın her ne kadar aşkını gönlüne gömmeye çalışsa da bunu yapamadığını, ileriki günlerde yeni gelişmeler olabileceğinin altını çiziyor.