Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u düşüşte! Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını çiftleri zirveye geliyor!

Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u düşüşte! Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını çiftleri zirveye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – ATV ekranlarında 3 sezondur yayında olan Kardeşlerim dizisinin sevilen çifti Asiye ve Doruk, genç kuşağın çok sevilen, beğeni ile izlenen ikilisi. Ekranda partner olarak birbirlerine çok yakıştırılan Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, uzun zamandır sosyal medyanın da gündeminde ‘en popüler çift’ olarak yer alıyorlardı.

İki oyuncunun gençlik dizisindeki rolleriyle giderek daha çok tanınmasının ardından, sosyal medyayı kullanan genç kuşağın da ilgisini çekmesiyle popülerlikleri artmıştı. Hemen her hafta düzenli olarak yapılan ve paylaşım sayılarına göre ortaya konulan tablolarda, en sevilen çift olarak yer alıyorlar.

Popülerliklerini kimseye kaptırmayan Asiye ve Doruk çiftinin, giderek favori olmaktan uzaklaştığı görülüyor son tablolarda! Somera tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerde aylardır yerlerini kimseye bırakmayan ikilinin tahtına oturan çift de yine Kardeşlerim dizisinden çıktı!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u düşüşte! Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını çiftleri zirveye geliyor! 9

“Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler’ tablosunda ilk 5 sıranın zirvesinde Kardeşlerim’in çok sevilen çifti Aybike ve Berk yer alıyor. Recep Usta ve Melis Minkari’nin hayat verdiği çift, bu tabloda uzun zamandır 2. sıradaydı. Asiye ve Doruk’un 07-14 Aralık tarihleri arasında 70 bin 451 ileti ile 5. sıraya düştüğü tabloda Aybike ve Berk çifti ise 323 bin 252 ileti ile ilk sırada!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u düşüşte! Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını çiftleri zirveye geliyor! 10

Onları izleyen çift ise bir süredir tabloya hızlı çıkarma yapan Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih’i… Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdikleri çift, 204 in 150 ileti aldı bir hafta içinde. Onları takip eden çift de Tozluyaka’nın sevilen isimleri Zeyno ve Çağrı çifti. Serra Pirinç ile Ahmet Haktan Zavlak’ın oynadıkları çift, yükselmeye başladı tabloda!

Haftanın popüler çiftlerinden dikkat çeken bir diğer isim ise ekranın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nın Seyran ve Ferit’i… Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadıkları çift, giderek daha da popüler çiftler arasında yükseliyor!

Kardeşlerim'in Asiye ve Doruk'u düşüşte! Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını çiftleri zirveye geliyor! 11

Aylardır Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizisinin çiftlerinin kimseye tablodaki yerlerini kaptırmadığı bir süreç yaşanıyordu. Ancak bu durumu bozan, Duy Beni dizisinin yayından kalkması ile birlikte Kızılcık Şerbeti’nin Doğa ve Fatih çiftinin listeye girmesi oldu. Ardından tabloya yine sosyal medyada çok konuşulan Seyran ve Ferit çifti girdi. Tabloya onlarca dizinin çiftleri hiç bir şekilde giremiyordu! İlk 5 tablosunu bozan bir süreç izleniyor son dönemde.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin henüz yeni diziler olduğunu göz önüne alırsak, giderek daha da yükselmeleri ihtimali fazla! Dolayısıyla aylarca kimseye tahtı kaptırmayan Asiye ve Doruk’un 5.liğe düştüğü tabloda, çok şaşırtıcı başka gelişmelerin yaşanması da büyük olasılık! Bakalım haftaya bu tablonun ilk sırasında hangi çift olacak?