Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisinin reytinglerine bakınca, Mahkum dizisinin final yapması daha üzücü oldu!

Darmaduman dizisinin reytinglerine bakınca, Mahkum dizisinin final yapması daha üzücü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında geçen sezon müthiş bir çıkış yakalayan Mahkum dizisinin, büyük değişimler ile ikinci sezona başlaması ama 31. bölüm ile final yapması büyük şok oldu. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansını ekranda izleyemeyecek olanlar büyük üzüntü yaşıyor. Mahkum dizisinin bu duruma düşmesi sorgulanırken, yerine başlayan Darmaduman dizisinin reytinglerini görenler de üzülmeden edemiyor.

Mahkum dizisi 31. bölümü ile birlikte 29 Ekim Cumartesi akşamı final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Geçtiğimiz perşembe günü Mahkum dizisinin yerine başlayan Darmaduman ise reytinglerde ciddi bir fark yaratamadı. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi etkili 4 genç oyuncunun başrolde buluşmasına rağmen Darmaduman dizisi, sıradan bir dizinin elde edebileceği reytingler ile ekran ömrüne başladı.

Darmaduman dizisinin reytinglerine bakınca, Mahkum dizisinin final yapması daha üzücü oldu! 8

Darmaduman dizisi, bir döneme damgasını vuran Beverly Hills dizisinin yerli versiyonu olarak yola çıktı ve önümüzdeki haftalarda çok daha iyi reytingler alarak ilerlemesi şart. Çünkü perşembe rekabeti sert geçiyor ve Fox TV’nin de iyi reyting sonuçlarına hasreti bulunuyor.

Darmaduman dizisinin ilk bölüm tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk, AB’de sekizincilik ve ABC1’de ise onunculuk elde ettiğini biliyoruz. Reyting oranları da tüm kategorilerde ortalamanın altında ama çok da kötü sayılmaz. Durumu düzeltebilecek bir izleyici ilgisini çektiği gözüken Darmaduman için önümüzdeki 2-3 bölümün sonuçları belirleyici olacaktır.

Mahkum dizisinin 31. ve final bölümü reytinglerinin düşük olduğunu ama Darmaduman dizisinden bir miktar geride olmasına rağmen, iki dizi arasında Fox TV’ye büyük katkı sağlayacak bir farkın olmadığını da söylemek lazım.

Darmaduman dizisinin reytinglerine bakınca, Mahkum dizisinin final yapması daha üzücü oldu! 9

Yani, Mahkum dizisi bitirildi ama yerine başlayan Darmaduman’ın veya başka yapımların ondan daha iyi sonuçlar alacağına yönelik bir garanti yok.

Mahkum dizisinin hikayesi aslında birinci sezonda tükenmişti. İkinci sezon kararının alınması bile sürprizdi ve bir deneme yapıldı ve başarılı olunamadı.

Darmaduman dizisi için çok büyük bir tanıtım kampanyası ile başlatıldı, fakat sonuçlar Fox TV için büyük fark yaratacak düzeyde değil.