Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deli Bayramı ve Vahşet Tanrısı oyunları DasDas’ta

Deli Bayramı ve Vahşet Tanrısı oyunları DasDas’ta

tarafından ker_def

18 Ekim akşamı 20.30’da, Turgut Özakman’ın 1987 yılında kaleme aldığı ‘Deliler’ oyununun günümüz uyarlaması olan Metin Akpınar süpervizörlüğündeki ‘Deli Bayramı’ DasDas’ta tiyatroseverlerle buluşacak.

Akpınar’ın Mert Fırat’la birlikte yönetmen koltuğunda oturduğu oyun, 1980’li yıllara da göz kırparak eşsiz bir komedi sunuyor. Oyunun oyuncu kadrosunda Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu gibi isimler buluşuyor.

Deli Bayramı ve Vahşet Tanrısı oyunları DasDas'ta 7

Yeni haftanın öne çıkan etkinliklerinden biri de Celal Kadri Kınoğlu yönetimindeki ‘Anadolu Efes Katkılarıyla: Vahşet Tanrısı’ oluyor. Binnur Kaya, Dolunay Soysert, Güven Kıraç ve Levent Ülgen gibi usta sanatçıları bir araya getiren Yasmina Reza imzalı oyun, çocuklarının kavgasının ardından orta yolu bulmak için bir araya gelen ebeveynlerin hikayesini konu alıyor.

‘Anadolu Efes Katkılarıyla: Vahşet Tanrısı’, 20 Ekim akşamı 20.30’da izleyenlere keyifli bir akşam yaşatmak üzere DasDas Sahne’de olacak.