Ana sayfa Kadın Haberleri Demedi demeyin! 4 Kadın Zamanı, gündemi alt üst edecek!

Demedi demeyin! 4 Kadın Zamanı, gündemi alt üst edecek!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarına yeni bir program geliyor. Muhtemelen önümüzdeki dönemde bu programı ve konuşulanları çok fazla duyacağız ve gündemden düşmeyecek.

Hepsi de birbirinden dobra olan bu ünlü isimlerin yeni programı için Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan bakın neler yazmış:

“4 Kadın’ın ortak özelliği dobra olmaları

Eğer iyi bir kadro kurulursa kalabalık masa sohbetlerinin olduğu programlara her zaman yoğun ilgi olur. Çünkü herkes birbirine muhalefet eder, ortaya da çok sesli bir masa çıkar. “Çok seslilik” her zaman iyidir. Herkesin bir temsilcisi olur o masada. İzleyici takım tutar gibi masadaki temsilcisini savunur.

Demedi demeyin! 4 Kadın Zamanı, gündemi alt üst edecek! 7

Bu uzun girişin sebebi; pazartesi sabahı Kanal D’de başlayacak olan 4 Kadın Zamanı programı. Sadece adı bile merak uyandırıyor. 4 kadın bir masada… Peki onlar kim? Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk. Masa daha da merak uyandırmaya başladı bile. Hepsi birbirinden farklı, hepsi bir özelliğiyle aynı. Hepsi dobra olmalarıyla tanınıyor. Yani hazır olalım, bu programda kimse lafını eğip bükmez. Herkes düşündüğünü masaya söyler, ondan sonra başlar tartışma. Sabahlarımız bu atışmaları bekleyerek geçer. Demedi demeyin! 4 Kadın Zamanı, pazartesi sabahı 9.30’dan itibaren hafta içi her sabah ekranda olacak.”