Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akbağ ve ailesinden Zafer Çika’nın cenazesi için özel rica

Demet Akbağ ve ailesinden Zafer Çika’nın cenazesi için özel rica

tarafından zk zk

Herkesi yasa boğan iş adamı ve Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın geçirdiği kaza sonucu ölümünden sonra cenaze için aile özel bir ricada bulundu.

Oyuncu Demet Akbağ’ı kahreden kazada hayatını kaybeden Zafer Çika’nın cenazesi İzmir’de toprağa verilecek.

İzmir’den Çeşme istikametine giden Muammer Renda idaresindeki 35 S 7580 plakalı cipin Narlıdere-Güzelbahçe mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanan oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, kaldırıldığı 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı

Demet Akbağ ve ailesinden Zafer Çika'nın cenazesi için özel rica 9

Zafer Çika’nın ölümünün ardından ailesi ve sevenleri yasa boğuldu. Ünlüler sosyal medya hesaplarından yas mesajları paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Demet Akbağ’ı telefonla arayarak eşi Zafer Çika’nın vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Bugün de gazetelerde Zafer Çika’nın ailesi tarafından ölüm ilanı yayınlandı. İlanda şunlar yazıyor:

Demet Akbağ ve ailesinden Zafer Çika'nın cenazesi için özel rica 10

ACI KAYBIMIZ
Demet Akbağ’ın büyük aşkı ve sevgili eşi, Ali Çika’nın biricik babası, canı, Nezahat ve Niyazi Çika’nın sevgili oğlu, Rahmetli Cihan Çika, Regent ve Firdevs Çika’nın ağabeyi Doruk ve Dora’nın amcası Sedef, Ülker, Mert, Kemal ve Sevgi’nin eniştesi, Rahmetli Benan Yavuzkol’un kıymetli damadı Zafer Çika’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Cenazesi, 14 Mart 2019 Perşembe günü (bugün) İzmir Alsancak Hocazade Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Çeşme Mezarlığı’na defnedilecektir.

AİLESİ

NOT: Çelenk gönderilmemesi, arzu edenlerin hayır kurumlarına bağışta bulunmaları rica edilir.

Demet Akbağ ve ailesinden Zafer Çika'nın cenazesi için özel rica 11

Kaynak: Posta