Ana sayfa Sosyal Medya Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ı gören Gonca Vuslateri’nin elleri titredi!

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ı gören Gonca Vuslateri’nin elleri titredi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gonca Vuslateri, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın büyük bir hayranı… Kanalların yılbaşı hazırlıkları sürüyor… Kanal D’de Çok Güzel Hareketler 2 programı var. Ancak yılbaşına özel yeniliklerle… Yıllar önce unutulmazlar arasında yer alan Bir Demet Tiyatro, bu sefer Kanal D ekranına geliyor. Feriştah ve Mükremin karakterleri yeniden ekranları süsleyecek.

Kanal D’nin yılbaşı hediyesi olan programın çekimlerine katılan Gonca Vuslateri, Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ın hayranı olduğunu bir kez daha gösterdi. Oyuncu, iki ünlü ismi hem fotoğrafladı hem videoya aldı.

Aslı Filinta ile birlikte kuliste ve çekimler sırasında da perde arkasında yer aldıklarını anlatan Vuslateri, ellerinin titrediğini ve çok duygulandığını anlattı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Vuslateri, “Feriştah ve Mükremin abi geliyor. Biz de elbette ustaları seyrettik.Demet içeride hazırlanırken ben elimde kameram ne fotoğraflar döktürmek… Uzun zamandan beri yüzümüz böyle gülmemişti. Seyirciler arasında değil, bildiğin perde arkasından seyrettim gözümde yaşla. Heyecandan titreyen ellerim, şaşkın ağzımı kapatmaya çalışırken… Ben de onlar gibi olayım duygum alev alevdi.İyi ki varsınız” mesajıyla da dikkat çekti.

Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'ı gören Gonca Vuslateri'nin elleri titredi! 7