Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar sempatisi, Bahar dizisinin hikayesi reytingleri adeta patlattı!

Demet Evgar sempatisi, Bahar dizisinin hikayesi reytingleri adeta patlattı!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, çok sevilen dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” 6.bölümüyle salı akşamına damgasını vurdu. Reyting rekorları kıran dizi, önceki akşam ekrana gelen bölümüyle 3 kategoride de adını zirveye yazdırdı.

Bahar dizisi önceki haftalarda da çift haneli oranlarda reytingler elde ediyordu ve 2024 yılının bir numaralı yapımı olduğu da zaten biliniyordu. Ancak altıncı bölümde hem AB hem de ABC1 kategorilerinde 2023-2024 sezonunun en yüksek reytingleri elde edildi. Tüm kişiler kategorisinde de çift haneli oranlarda gelen reytingler ile birlikte Bahar dizisinin bu sezona damgasını vurduğunu kabul etmek gerekiyor.

Dizinin bu kadar beğenilmesinin altında hikayenin etkisi büyük ama bir de Demet Evgar sempatisi var ki, diziyi izleyenlerin büyük bir bölümü ünlü oyuncunun rol yeteneğine adeta şapka çıkartıyor.

Milyonları ekrana kitleyen, “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Seyircilere duygu seli yaşatan bölüm, hem dokunaklı hem de eğlenceli anlarıyla övgü dolu yorumlar alırken; oyuncular, etkileyici performanslarıyla izleyenleri büyüledi.

Sosyal medyada her sahnesi gündem olan dizi, #Bahar etiketiyle 10 saat 35 dakika TT listesinde yer aldı. Dizinin karakterlerinden; Timur 5 saat 10 dakika, Rengin 4 saat 35 dakika, Evren 3 saat 55 dakika TT listesinde kaldı.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Bahar’ın Timur’a yanlışlıkla “Tümör” demesi çok konuşulmuştu, seyircinin benimsediği bu isim 5 saat 10 dakika boyunca TT listesinde yer aldı. Ekranda adeta oyunculuk resitali izleten Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak ise 1 saat TT listesinde gündem konusu oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan.”