Ana sayfa Dizi Haberleri Doğa’nın hamileliği ortaya çıkıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde bir biri ardına krizler patlıyor!

Doğa’nın hamileliği ortaya çıkıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde bir biri ardına krizler patlıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Cuma akşamlarının en iyi reytinglerini alan, bu sezonun en başarılı projelerinin başında gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde olaylar bitmek bilmiyor.

Senaristlerin ikinci sezonda adeta hikayeyi yeniden alevlendirdiği bir süreç yaşanıyor. Yalı Çapkını dizisinin hikaye noktasında zayıf kalarak reyting ve izleyici kayıpları yaşamasına rağmen, Kızılcık Şerbeti dizisinde tam tersi bir durum yaşanıyor.

Peki dizinin 52. yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Özellikle de Sıla Türkoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Doğa’nın hamile kalması, Nursema ile Umut arasında yaşananlar ile birlikte dizinin hikayesinde kriz üstüne kriz çıkıyor.

Fatih’in Doğa’ya evleneceğini açıkladığı tanıtımda Nursema ve Umut’un evliliğindeki kriz giderek büyümeye devam ediyor.

Kıvılcım, Fatih ve Görkem’in söz törenine gidip Doğa’nın hamile olduğunu söylerken, Alev’in de aniden gelmesi herkesi şoke ediyor.

Alev’in ne diyeceği merak konusu olurken, yaşanacak gelişmeler heyecanla bekleniyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Sema Öztürk, Gizem Yanık, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!