Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz ve Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy, büyük bir karar aldı ve herkesi şaşkına çevirdi!

Sadakatsiz ve Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy, büyük bir karar aldı ve herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerine yönelik yurt dışındaki büyük ilginin sonrasında hem televizyon kanalları hem de dijital platformların yapımcılardan yeni proje istemeleri, önemli gelişmeleri de tetikledi. Medyapım’ın sahibi olan Fatih Aksoy da bu noktada önemli kararlar alarak büyük bir adım attı.

Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanan ve beşinci sezonu devam eden Yasak Elma ve Kanal D’de ikinci sezonu süren Sadakatsiz dizilerinin yapımcısı Medyapım… Fatih Aksoy, 1993 yılında kurulan şirketi ile birlikte bugüne kadar birçok projeye imza attı.

Ünlü yapımcı son dönemde artan dizi talepleri karşısında ise önemli ataklar yapıyor. Fatih Aksoy ile Faruk Bayhan ortaklığında MF Yapım kuruldu ve bu şirket de önemli projelere imza atıyor.

Ayrıca Fatih Aksoy ile Ay Yapım’ın sahibi olan Kerem Çatay da birlikte Madd Entertainement isimli şirketi kurarak uluslararası dağıtım konusunda önemli bir çıkış yapmıştı.

Sadakatsiz ve Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy, büyük bir karar aldı ve herkesi şaşkına çevirdi! 1

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un sektörde güçlü bir konuma gelmesi bunlarla da sınırlı değil. NTC Medya’yı da ünlü yapımcının şirketlerinin bünyesine kattığı ortaya çıktı.

Mehmet Yiğit Alp’in kurduğu NTC’nin artık Medyapım’ın bünyesinde olduğunu duyuran Milliyet tv eleştirmeni Sina Koloğlu, Fatih Aksoy’un attığı adımlara dikkat çekti.

Medyapım ile NTC Medya ortaklığındaki ilk dizi de TV8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oldu. İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı dizi ile birlikte bu ortaklık da görünür olmaya başladı.

Sadakatsiz ve Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy, büyük bir karar aldı ve herkesi şaşkına çevirdi! 2

Yasak Elma ve Sadakatsiz dizisi dışında da birçok yeni proje hazırlamakta olan Medyapım, sektörün öncü firması olma yolunda çok önemli ataklar yapmış oldu. Yeni dönemde yapımcıların bu ataklarının Türk dizi sektörüne ve dizi ihracatına büyük katkı yapması bekleniyor.